calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

Megan Markl ipak neće dobiti ugovor s Diorom

Objavio: RHT
21/06/2023 6:40 PM

Vijest da bi Megan Markl mogla potpisati ugovor s luksuznom francuskom modnom kućom prije par dana je izašla u javnost, ali ta priča nije dugo trajala.

Megan Markl predstavila se kao glumica, a kad je dovedena do trenutka da mora napustiti glumačku karijeru krenule su i loše glasine o njenom karakteru. Britanska kraljevska porodicsa nije je najbolje prihvatila, a zaposlenici dvora okarakterisali su ju kao osobu teškog karaktera s brojnim zahtjevima na koje je ponekad bilo nemoguće odgovoriti. Loša reputacija krenula je uzlaznom putanjom kada su ona i princ Hari odlučili napustiti Veliku Britaniju.

Potezi kojima su htjeli ocrniti kraljevsku porodicu učinili su im više štete nego koristi, a poslovni poduhvati koje čine nisu ih učinili osobama s kojima bi svjetski priznati brendovi htjeli sarađivati.

Nedavno su raskinuli ugovor sa Spotifajem, čime bilježe veliki novčani gubitak, a priča se i da će im i Netfliks otkazati saradnju. I dok je u javnost procurila vijest zbog koje su mnogi mislili da Megan ima velike planove s nekim većim brendovima, čini se da ipak nije tako.

Naime, vijest da će Megan udružiti snage s Diorom ipak nije tačna!

Demantovana  je vijest o saradnji, a izvor iz Diora otkrio je da je tim francuske modne kuće bio poprilično zbunjen novonastalim šuškanjima.

Ipak, činjenica je da su i Hari i Megan odani Dioru te upravo taj francuski brend nose u posebnim prilikama kada su oči čitavog svijeta uprte u njih. Princ Hari nosio je trodijelno Diorovo odijelo na očevoj krunidbi u maju, a za pojavljivanje na sudu u martu odlučio se također za Dior. Vojvotkinja također često nosi Dior, a upravo je na dan svog vjenčanja 2018. godine nosila šminku Dior Bjuti.

BONUS VIDEO:



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS