calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende

Međunarodna akcija “Fast”: Hapšenje u Palama zbog terorizma i bombaškog napada

Objavio: RHT
22/05/2024 2:00 PM

Međunarodna akcija “Fast”

U akciji “Fast”, pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su jednu osobu u Palama koja se dovodi u vezu izvršenja krivičnih djela organizovani kriminal, terorizam, bombaški napadi, trgovina oružjem i eksplozivom i pranje novca.

Međunarodna akcija "Fast" / Foto: SIPA

Međunarodna akcija “Fast” / Foto: SIPA

Ova osoba uhapšena je danas i sprovedena u prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade.

Međunarodna akcija “Fast”

Cilj akcije je hapšenje ukupno 17 osoba koja su članovi organizovane kriminalne grupe koji čine turski državljani. Koji žive u inostranstvu a umiješani su u izvršenje krivičnih djela.

“U koordinisanoj akciji učestvuju nadležna policijska tijela Republike Italije, Švajcarske, Holandije, Belgije, kao i Bosne i Hercegovine –  odnosno  policijski službenici SIPA. Navedene aktivnosti rezultat su šire međunarodne akcije koju danas sprovode nadležni organi Republike Italije.

Takođe, u vezi navedenih aktivnosti u 11 časova je u Milanu, otvorena  pres konferencija gdje će biti prezentovani rezultati istrage i  današnje operativne akcije”, navode iz SIPA.

Otkriveno ko je uhapšen zbog otmice u Banjaluci

Pročitajte i: Otkriveno ko je uhapšen zbog otmice u Banjaluci: Oteo muškarca i tražio otkupninu.

Nenad Radinković iz Banjaluke uhapšen je nakon što je oteo muškarca, držao ga u vikendici i tražio otkupninu od njegovog brata.

Uhapšen zbog otmice u Banjaluci / Foto: Nezavisne novine
Uhapšen zbog otmice u Banjaluci / Foto: Nezavisne novine

On je, kako saznaju “Nezavisne”, i uspio dobiti nešto novca.

Radinković je, kako je saopšteno iz MUP-a Republike Srpske, danas predat u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva.

Foto: Nezavisne novine

Podsjećamo, Radinković je u javnosti poznat po saobraćajnoj nesreći koja se desila 2011. godine u Banjaluci, a u kojoj je poginuo Nikola Đurović. On je za ovu nesreću i osuđen, ali roditelji nastradalog mladića nikada nisu prihvatili da je on vozio automobil te kobne noći.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS