calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU KAČAVENDA BRUTALNO NAPADNUTA! Skandalozne optužbe na njen račun, HAOS! Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton: “Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju” MARKO I DIVNA DNK U PROBLEMU! Memo Haljevac MIROTVORAC u ovoj drami! Barbarez nametnuo žestok ritam, Zmajevi odradili još jedan trening u Ajndhovenu DRAMA U VETERNIKU! VATRENA STIHIJA GUTA LOKAL BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova mama VAN SEBE! Vatrogasne službe i policija NA LICU MJESTA! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) “Dečko me PREVARIO SA Majom Marinković!” Za HYPE TV se oglasila ONA i sve otkrila?! (VIDEO) JANJUŠEV BRAT SLOMLJEN! Nikad emotivniji prizor kida na dijelove! (FOTO) UMRO POZNATI YOUTUBER: Morbidnim snimkom najavio svoju smrt: Ako me gledate, mrtav sam! Djevojka u suzama dočekala maturu: Razvedeni roditelji joj priredili iznenađenje koje nikada neće zaboraviti RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera!

MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera!

Objavio: RHT
04/09/2024 7:00 PM

MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI

Bora Đorđević preminuo je danas u 72. godini, a iza sebe je ostavio brojne hitove i pjesme na kojima su odgajane mnoge generacije.

MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA/Foto: ATA Images

Dok čitav region žali zbog tužne vijesti o Borinoj smrti, Hrvati koriste priliku kako bi ocrnili legendarnog muzičara.

Foto: printscreen
@alo_portal

VERIDBA PRED VOJSKU: Evo kome je Bora Đorđević posvetio pesmu “Dva dinara druže” #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #viralvideo #fypシ゚viral #foryoupage

♬ original sound – Alo_portal

Poznato mjesto i vrijeme sahrane

Legendarni roker počivaće u Čačku, što je i bila i njegova želja za života.

-Sahrana će se obaviti na Gradskom groblju u subotu 7. rujna, a u petak će biti održana komemoracija u Domu kulture. Također povodom njegove smrti, petak će u gradu Čačku biti proglašen za Dan žalosti.

Opelo će početi u 14 sati, a sahrana u 14:30 na Gradskom groblju u Čačku.

Čitajte i SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata!

Legendarni roker, frontmen grupe “Riblja čorba”, Bora Đorđević, preminuo je danas u 72. godini.

Ispred zgrade u kojoj je Bora živio sa suprugom Dubravkom, bila je tužna scena. 

Na samom ulazu u zgradu – pored vrata je stajao samo jedan cvijet roze boje u čast preminulom Bori.

Kako pišu mediji, cvijet je iz svoje bašte ubrala i ostavila njegova tužna komšinica samo nekoliko minuta nakon što je saznala vijest da je frontmen Riblje Čorbe danas izgubio najtežu životnu bitku.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS