calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stan u kojem je ubijena Ksenija Pajčin više nije prazan! Komšija otkrio detalje: “Bile su priče neke, duhovi i to pa su ljudi bježali” SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCJENAMA ispričala prijateljima u povjerenju? Vječiti neženja Leonardo Dikaprio prekršio vlastito pravilo? Tamara zaradila MILIONE od NAGIH FOTOGAFIJA?! Mama mi je VELIKA PODRŠKA!” (VIDEO) Ususret 30. Sarajevo Film Festivalu: Podignuto najveće filmsko platno u regiji ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI! Odlučila da promijeni izgled (FOTO) Iskopani krstovi u Prnjavoru i dalje misterija: Bili umotani u kese i okrenuti ka istoku SKANDALČINA – Janjuš uhvaćen s Enom: Procurio PRIVATNI SNIMAK TIPOVANJE djevojaka iz RIJALITIJA? Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Svi se pitaju ko je njen PARTNER? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE

FUDBAL U DRUGOM PLANU Kilijan Mbape na Sardiniji uživao s dvije ljepotice

Objavio: RHT
08/08/2023 12:41 PM

Francuski fudbalski as Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) uživao je u bijegu na Sardiniju s dvije ljepotice. Napadač PSG-a je do sada imao haotično ljeto nakon što ga je pariški klub izostavio iz svog predsezonskog tima kada je postalo jasno da neće potpisati novi ugovor s klubom.

Djevojke koje su se na Sardiniji družile s Mbappeom (Foto: Twitter)
Foto: Twitter

Natjeran je da trenira daleko od prvog tima PSG-a s grupom igrača označenih kao “nepoželjni”, što uključuje bivšu zvijezdu Liverpoola Gini Wijnaldum, te Leandra Paredesa.

Međutim, čini se da su ti problemi daleko od Francuza koji je odlučio ovog ljeta upotpunosti uživati te se uputio na Sardiniju. Prvo je viđen kako izlazi iz raskošnog privatnog aviona zajedno s prijateljem prije nego što je krenuo u klub na plaži.

Mbappe u atraktivnom društvu uživa na Sardiniji (Foto: Twitter)
Foto: Twitter

Tada je primijećen kako se opušta pored bazena zajedno s dvije djevojke dok su “upijale zrake sunca” na italijanskom ostrvu. Obje su pokazale vitku figuru, a jedna je nosila bijeli, a druga zlatni bikini. Očevici prenose kako je atmosfera bila jako opuštena i da je ekipa dobro uživala.

Francuska superzvijezda je kasnije te večeri primijećena na zabavi s krilnim igračem Real Madrida Rodrigom (Rodryg), što je dodatno pojačalo spekulacije da će mu se pridružiti u Madridu.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS