calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI! Odlučila da promijeni izgled (FOTO) Iskopani krstovi u Prnjavoru i dalje misterija: Bili umotani u kese i okrenuti ka istoku SKANDALČINA – Janjuš uhvaćen s Enom: Procurio PRIVATNI SNIMAK TIPOVANJE djevojaka iz RIJALITIJA? Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Svi se pitaju ko je njen PARTNER? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE Teške saobraćajne nesreće kod Prijedora i Laktaša: Poginule dvije osobe MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU: Evo kako je pao Krofak (FOTO) Larisa Cerić izborila osminu finala na Olimpijskim igrama 2024. Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU! BRAVO ZA HYPE! Jedva čekam “IMANJE”: Požgaj oduševljen najvećim rijalitijem ikada! “Sela izumiru, hvala Bogu što se pokreće takav projekat!”

MATORA DOBILA MILJANU NA SUDU: Cimerki mikrofonom razbila nos, sad mora ovoliku sumu da joj isplati!

Objavio: RHT
10/06/2023 3:20 PM

Sinoć se održalo superfinale šeste sezone rijalitija “Zadruga” i baš u jeku finala Jovana Tomić Matora otkrila je novu informaciju.

Naime, ona je dobila Miljanu na sudu, te će ona morati da joj plati odštetu u iznosu od 6.000 eura.

Miljana Kulić je prije četiri godine u rijalitiju “Zadruga” udarila po nosu i licu, nakon što je ova neprestano išla za njom, uvijala se i psovala, sve zbog Miljaninog provociranja Sanje Stanković.

U trenutku dok je Miljana pjevala pjesmu koju je izvodila na posljednjoj “Zadrugoviziji” 2019. godine, Matora se uvijala pored nje i pjevala “tebi treba samo k***** da te zadovolji”, uporno ponavljajući pomenutu spornu riječ. Kada su sišle sa stola, gde je Miljana samo gurnula Jovanu, desilo se ono zbog čega je Kulićeva diskvalifikovana.

Naime, ona je Matoru mikrofonom udarila posred lica, Jovana se srušila na pod jaučući, a onda se jasno vidjela krv koja šiklja. Miljana Kulić potom je odlukom Velikog šefa momentalno diskvalifikovana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS