calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se naljutila zbog “nove” Sultanove prijateljice i napustila kuću: Elme dovodi svoju muzu? SLIJEDI NOVI HAOS (VIDEO) Đoković deklasirao Nadala! Najteži poraz Španca u karijeri na pariškoj šljaci HITNO OGLAŠAVANJE MENADŽERA ACE LUKASA! Saša Mirković otkrio sve o zdravstvenom stanju pjevača BLAM – ŠA NE VJERUJE SVOJIM OČIMA! ŠOK Poznat identitet mladića čije je tijelo izvučeno iz Bilećkog jezera: Policija se oglasila o utapanju na Manjači OVO JE NOVA JANJUŠEVA DJEVOJKA? Vrela plavuša osvojila njegovo srce Poznata glumica prvo bankrotirala, pa zaradila veliki novac na sajtu za odrasle STANISLAV LJUBOMORAN ZBOG MAJINOG NOVOG DEČKA: Nudi NOVU ŠANSU (FOTO) Osuđena majka jer je primorala kćerku da se uda za muža koji je ubio ANITA ZAVRŠILA U POLICIJI! Pravi joj pakao od života! Erotski horoskop otkriva najprljavije želje svakog znaka “PRESTANI UCJENJIVATI MOJE DIJETE!” Majka Anđele Šparavalo objavila skandalozne poruke Bojane Pavlović (FOTO) Jamala prevarila djevojka: Sve snimljeno (VIDEO)

Matora bez dlake na jeziku: Anđelo voli dječake, ANITA JE UČESNIK VELIKE PREVARE!

Objavio: RHT
29/07/2024 10:59 AM

Matora bez dlake na jeziku

Palo raskrinkavanje u programu uživo!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon bivših ljubavnika Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, u emisiji “Narod pita” gostovali su bivši prijatelji i kumovi Jovana Tomić Matora i Marko Đedović, čiji je odnos prekinut u posljednjem rijalitiju.

Matora bez dlake na jeziku

Naime, Matora je u više navrata istakla da je izdaja koja ju je najviše zaboljela upravo Đedovićeva. A sve je počelo kada je kum sa Matorinog vjenčanja sa Anitom prešao na stranu kuminog sadašnjeg dečka Anđela Rankovića. Ističući da on nema razloga da ne bude u dobrim odnosima i sa jednom i sa drugom stranom.

Cio haos se nastavio kada se ispostavilo da su u Anitinu preljubu bili umješani mnogi zajednički prijatelji, među kojima je i Sandra Rešić. Na sve to Matora je navodno ostala i bez vjenčane kume Tamare Marić.

– Ne bi me iznenadilo da je Matea Car i pokojni vjerenik Milene Kačavende. Ta cela skupina je karcinom, a žale se na Sandru Rešić koja je urastao nokat te cijele priče. Tu prepisku između Anite i Matee sam vidio, a te gole slike nisam vidio. Te gole slike iz kade zbog kojih je Matora ludila – rekao je Đedović, bivši kum.

– Zamolila me je Džuli (uticajna podrška – op. a.) da demantujem to sve. Ona je sve znala. To je sve bila svrha manipulacije, da ja njih perem – Anitu i Mateu, dok se one tamo ‘vataju – rekla je Matora.

“Mene ništa ne bi opralo”

– One su preko mene htejli da ubace Mateu u rijaliti. Htjeli su da uvuku ljude u rijaliti, a favorit im je bila Lejdi. Sve je to Džuli, Lejdi i Anita, jer je učesnik cijele te prevare. Da su ubacili Mateu, mene ništa ne bi opralo – rekao je Đedović.

– Kad sam izašla sa roditeljima sam sjela i iza svake svoje riječi stojim. U Premijeri sam demantovala Rešićku. Rekla sam da Marko želi da se vidimo privatno, imala sam potrebu da sjednemo svi zajedno. Tu ima mnogo stvari. To nije samo priča Matora i Anita, tu ima mnogo stvari. Mogu da pričam sad u emisiji sa Markom i to. Ne pada mi na pamet da se pravdam, ja pričam zbog sebe. Ja tebe nikad nisam ismijevala, Marko, postoje stotine klipova. A što si me ismijavao, zato što sam rekla da Anđelo voli dječake – bijesnela je Matora.

Pročitajte i: SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi?

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS