calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO) Najmudrije žene su rođene u ova četiri horoskopska znaka TRAGEDIJA Detalji smrti mlade Sarajke Džejle Drapić (16): Stomatolog od porodice tražio “da mu ne udaraju na egzistenciju” Bivša prva dama Francuske u donjem vešu bacila sve u trans: Žao mi je što mi muž nije ovdje PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MATEJE MATIJEVIĆA: Progovorila o njenovom STANJU nakon napuštanja rijalitija! Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku, društvene mreže se usijale! ANĐELA DIVLJALA U RIJALITIJU! Pobjesnila kao nikada: “Letiće u jezero!” Pronađeno tijelo posljednje žrtve u Buturović Polju ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba se dobro napucat’, danas je radna akcija! “Nemoj bolan Elme pr*iti za stolom” (VIDEO) Viktorijini anđeli se vratili: Najslavniji svjetski supermodeli zablistali na reviji Samo u dva bh. kantona pozitivan prirodni priraštaj! “TROJICA MUŠKARACA SU ME SILOVALA I TUKLA” Jeziva ispovijest starlete, sa 16 godina ušla u svijet prostitucije, traume je prate i danas: Ne znam kako sam preživjela GASTOZ PONIZIO ANĐELU! Spustila glavu od SRAMOTE I BLAMA

MATEJA OTIŠAO NA HITNU OPERACIJU! Evo o čemu je riječ

Objavio: RHT
16/10/2024 12:15 PM

MATEJA OTIŠAO NA HITNU OPERACIJU

Pravi razlog napuštanja šokirao učesnike

MATEJA OTIŠAO NA HITNU OPERACIJU / Foto: Printscreen/ Pink TV

Foto: Printscreen/ Pink TV

Mateja Matijević, učesnik rijaliti programa, morao je hitno da napusti “Belu kuću” zbog zdravstvenog stanja.

MATEJA OTIŠAO NA HITNU OPERACIJU

Veliki šef je sada obavijestio učesnike da je Mateja napustio imanje i da će se neko vrijeme biti odsutan zbog operacije koja mu slijedi.

– Moramo da vas obavijestimo da je Mateja morao da napusti rijaliti iz zdravstvenih razloga. Moraće da ide na operaciju, a vratiće se nakon oporavka – glasilo je pismo koje je posalo Veliki šef.

Podsjetimo, sve su češći navodi da aktuelni učesnik, ima problem sa testisima, o čemu se špekuliše na brojnim Instagram stranicama.

No, iz produkcije rijalitija bar za sada nema zvaničnih saopštenja o kakvoj operaciji je riječ.

Veliki povratak Maje! Objavljena šokantna bomba – fanovi pali u trans

Pročitajte i: Veliki povratak Maje! Objavljena šokantna bomba – fanovi pali u trans.

Niko nije imao pojma šta se dešava(lo) sa Majom Marinković

Foto: M.P./ATAImages

U nedavnom intervjuu za “Premijera vikend specijal” Maja Marinković je otvoreno progovorila o svojim ljubavnim odnosima. Ali, i aktuelnim dešavanjima u rijalitiju i svojim stavovima o majčinstvu.

Na pitanje da li je istina da je obnovila vezu sa Filipom Carom, Maja je jasno demantovala takve špekulacije.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS