calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO)

Marina Visković tračice obmotala oko stomaka pa pokazala zgodnu figuru!

Objavio: RHT
14/06/2021 7:22 PM

Pevačica Marina Visković podelila je sa svojim pratiocima kako uživa i odmara.

Marina Visković-Foto:Printscreen Instagram

Popularna pevačica Marina Visković, objavila je na Instagram profilu kako se relaksira i uživa. 

Naime, Marina jako ulaže u svoj izgled i redovno vežba, te se ovom prilikom pohvalila zgodnim i zategnutim telom.

Ona je objavila fotografiju u kupaćem, koji je pokazao njen svakodnevni rad u teretani i njene atribute. Crni kupaći, koji ima tračice preko stomaka i zlatne detalje u obliku krugova, na njenom telu stoji perfektno, a pevačica je rado to podelila i pohvalila se na društvenoj mreži. 

Kako su pevači počeli sa nastupima, a pevačica je već imala nekoliko nastupa do sad, sigurno je iskoristila vikend kako bi napunila baterije i odmorila se za naredne nastupe, koji je čekaju. 

Izvor: IDJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS