calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se naljutila zbog “nove” Sultanove prijateljice i napustila kuću: Elme dovodi svoju muzu? SLIJEDI NOVI HAOS (VIDEO) Đoković deklasirao Nadala! Najteži poraz Španca u karijeri na pariškoj šljaci HITNO OGLAŠAVANJE MENADŽERA ACE LUKASA! Saša Mirković otkrio sve o zdravstvenom stanju pjevača BLAM – ŠA NE VJERUJE SVOJIM OČIMA! ŠOK Poznat identitet mladića čije je tijelo izvučeno iz Bilećkog jezera: Policija se oglasila o utapanju na Manjači OVO JE NOVA JANJUŠEVA DJEVOJKA? Vrela plavuša osvojila njegovo srce

Marina Tucaković se i pored hemoterapija vratila svom najvećem poroku, a posle dugo vremena pojavila se u javnost!

Objavio: RHT
11/06/2021 10:28 AM

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković pojavila se na jednom prestoničkom događaju, a ovo je njeno prvo javno pojavljivanje nakon duge pauze. 

Marina Tucaković-Foto:Printscreen Instagram

Marina je na početku razogovra otkrila da ne podnosi svaku hemoterapiju isto, te da i dalje piše.

– Kako koju. Da je lako, nije lako, ali nije ni strašno. Sada će već deseta. Pišem tekstove. Radila sam za Sašu Matića. Ceca i ja smo se čule juče, kažem joj “Čula sam da si odustala od karijere”, ona kaže “Ma, ko ti to kaže”. Smeje se. Poslala mi je sinoć pesme, ali ja nisam preslušala – našalila se Marina.

Na pitanje medija šta je čini srećnom, i da li se vratila cigaretama, Tucakovićeva je odgovorila ovako: 

– Da slažem garderobu. Šta još da me čini srećnom. Istina je da sam se vratila cigaretama. Rakijicu, možda jednom mesečno, a i ne mogu. Jedem normalno – otkriva ona.

Marina se dotakla i lečenju kojem se podvrgla zbog teške bolesti.

https://www.instagram.com/p/CKjxEG5sxug/

– Ne znam šta mi je pomoglo, nezahvalno je pričati o tome, hemoterapija je. Nikad se ne zna šta pomogne. Ja verujem u hemoterapiju, ali i u alternativu. Preko prijatelja iz Bosne sam nabavljala neke trave, otkud znam, to sam pila. Čim sam, hvala Bogu, živa, verovatno je i u snazi nešto, i u glavi – priča Marina.

– Klonem i ja ponekad, ko kaže da nije tako, laže. Ja se ničeg ni ne bojim, nije to strah, to je neka vrsta depresije – što sad ne mogu da pišem koliko bih mogla, što kad idem moram kolicima, što imam ovaj i onaj problem, inače ne bojim se – zaključuje Tucakovićeva u razgovoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS