calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DEVASTACIJA RIJEKE U KONJICU “Klizišta su rezultat radova na izgradnji mini hidroelektrane” Jovana Pajić najavljuje bržu pjesmu: ‘NIJE MI PROBLEM DA IZGLEDAM KAO BESKUĆNIK’ Zola otkrio istinu o kockarskim dugovima Poduzete hitne mjere na klizištu u Pofalićima HITNO ODLUKA U RIJALITIJU: Bijelu kuću ODMAH NAPUŠTA ovih 40 učesnika Hrabri čin mladih policajaca u Jablanici: Spasili šest osoba s krova džamije ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM ZBOG MIONINE IZDAJE! Bijesan nakon saznanja da otkida na njegove fore ŠOK! Tara otkriva da li je OPROSTILA SVE DANILU?! Opisala situaciju između njih, pa istakla: “NISAM KORISTILA OPIJATE!” (VIDEO) Rafael Nadal potvrdio da uskoro završava igračku karijeru! “To me je navelo na ovu odluku” (VIDEO) “Ništa od razvoda, Slađa mi je sve oprostila! Kupio sam joj narukvicu od 5.000 eura”: Đani otkrio istinu o raspadu braka! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Slažem ga Jano polahko! “MORAŠ NAUČITI I TI” (VIDEO) Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi LIGA NACIJA Selektor Barbarez o provokacijama Nijemaca: Nemam problem s tim, ovo je za mene posebna utakmica PJEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN! Priključen na aparate, zdravstveno stanje mu pogoršano Nestala Anastasija Kaurinović (13) iz Doboja: Majka tvrdi da je ispred škole odvezena automobilom Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave! HYPE TV: Mića je previše “PRLJAV” za naš ukus. Kažu učesnici da je glavni DILER “BOMBONA” u rijalitiju!

Marijana Zonjić otvorila dušu u emisiji ,,Da li…sa Dalilom“ , pa priznala šta bi obrisala iz života!

Objavio: RHT
25/01/2023 7:15 PM

Rijaliti učesnica Marijana Zonjić gostovala je na Hype televiziji u emisiji ,,Da li… sa Dalilom“.

Foto: Printscreen Instagram


Voditeljka Dalila Dragojević bila je direktna u postavljanju pitanja, pa tako nije štedela Marijanu, iako joj je najbolja drugarica.


Da li  si želela da obrišeš deo života, kada si imala intiman odnos u rijalitiju sa jednim učesnikom-upitala je Dalila:


-“Jeste, to je taj trenutak. Intimni odnosi u rijalitiju su postali normalna stvar, čak i devojke koje su govorile da su moralne i to su uradile” – rekla je Marijana.

Foto: HYPETV


Dalila ju je upitala koje su to devojke?


-” Poslednji primer je Anđela Đuričić iz Crne Gore. Ona je bila oličenje morala, i ja sam u šoku kada sam videla kako se ponaša, a mene su osudili još gore”.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS