calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

Marija Šerifović na meti prevaranata: “Blokirajte te bolesnike”

Objavio: RHT
27/01/2024 4:00 PM

Pjevačica Marija Šerifović izrazila je svoje nezadovoljstvo zbog pojave prevaranata koji su u njeno ime na društvenim mrežama organizovali navodnu nagradnu igru, obećavajući pratiocima novčane nagrade.

Na platformi TikTok pojavio se profil koji se lažno predstavlja kao pjevačica Marija Šerifović, obavještavajući pratioce o mogućnosti osvajanja značajnih suma novca. Kada je saznala za ovu prevaru, Marija se obratila javnosti kako bi upozorila na ovakve pokušaje obmane.

“Šta hoću da vam kažem, jako je važno… Ja se ne oglašavam, a vi me i dalje to pitate”, rekla je Marija, iznenađena ovakvim postupkom. Nastavila je apelom: “Ne mogu da vjerujem da i dalje vjerujete da je to istina, a ja se ne oglašavam. Znači, molim vas! Ne postoji nikakva nagradna igra ni na Fejsbuku, ni na Instagramu, ni na TikToku… Blokirajte te bolesnike, nemojte da vjerujete baš u svaku glupost koju vidite, znam da smo napaćen narod, ali…”.

Ovim apelom, Marija Šerifović želi zaštititi svoje fanove od prevara i podstaknuti ih da budu oprezni na društvenim mrežama. Ovakvi incidenti naglašavaju potrebu za pažnjom i provjerom informacija, posebno kada su u pitanju nagradne igre ili obećanja na internetu.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS