calendar

Subota 28. Septembar, 2023

MARIJA ŠERIFOVIĆ HITNO SINA IZVELA IZ STANA! MORALA ZBOG OVOGA ODMAH DA REAGUJE, pa pozvala MAJKU VERICU!

Objavio: RHT
19/06/2024 8:55 PM

Marija Šerifović hitno sina izvela iz stana

Pjevačica Marija Šerifović hitno je napustila stan u Beogradu poslije gostovanja kod Ognjena Amidžića u emisiji “Ami dž Šou”, jer hoće sa nasljednikom da se rashladi vam vrelog grada! Kako smo saznali, Marija je otputovala u rodni Kragujevac kako bi se rashladila i sklonila od vrelog asfalta, a prije svega je to učinila zbog bebe, kako ne bi cijeli dan presjedili u vrelom stanu.

Marija Šerifović hitno sina izvela iz stana/Foto: printscreen

Marija je odmah jutros zvala majku i zakazala vožnju za Kragujevac. Kako je krenulo ekstremno toplo vrijeme, najbolje za sina Maria i nju je da se u ovom momentu sklone iz zgrade. Te odu na neko prijatnije mjesto. Idealnije od ovoga je samo u Kragujevcu, gdje pjevačica ima prostranu kući i travnjake. A tu su i njeni roditelji koji unuka obožavaju – rekao nam je izvor blizak pjevačici.

Inače, pjevačica Marija Šerifović u posljednjoj emisiji ,,Amidži šou” kod voditelja Ognjena Amidžića prvi put je progovorila o ocu njenog djeteta Marija. Poznato je da je Marija dobila sina Maria u procesu surogat majčinstva. A kako pjevačica ističe, mnoge informacije ne smije da iznese, zbog hrpe ugovora koji su potpisani.

Foto: printscreen

On je strašan dasa, Evrovpejac. Ali ne smijem da govorim o tome zbog ugovora. Jer jednog dana možda neko ovaj intervju prevede i da me tuže za 10.000 dolara, a možda i više – ispričala je Marija Šerifović i nastavila:

Ja sam željela da se zove na slovo M i eto. Iskreno, ja se zahvaljujem ljudima iz mog kruga što su ćutali. Prijateljstva se gaje i njeguju i takvu stvar čuvati u današnje vrijeme. U današnje, to zaista nema cijenu i pokazali su mi da su pravi prijatelji.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS