calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

MARIJA MIKIĆ BROJI SATE DO POROĐAJA: Pevačica se oglasila iz BOLNICE i poručila svima samo jedno! (FOTO)

Objavio: RHT
04/07/2022 6:51 PM

Pevačica Marija Mikić otkako je saznala da je u drugom stanju ne skriva radost i s nestrpljenjem iščekuje pristizanje prinove!

Marija i njen izabranik Jovan sa javnošću svakodnevno dele zajedničke fotografije na kojima ponosno pokazuju koliko su zaljubljeni i srećni zajedno, a poznati par uskoro će postati još srećniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Naime, Marija je putem Instagrama podelila fotografiju snimljenu u porodilištu, pa se iz  porođajnog kreveta obratila svojim pratiocima i otkrila da je od pristizanja na svet ćerkice Đurđe deli samo nekoliko sati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)


– Samo nasmejano i hrabro u nove pobede! Sada vec brojimo sate… Toliko mi pišete i toliko je poruka, htela sam samo da vam se zahvalim na vetru u leđa! Dokaz da žena ženi moze da bude drug! Jedva čekam da vam se javimo u tandemu! 💪🏽❤️ – napisala je Marija uz fotografiju iz ginekološko-akušerkse klinike “Narodni front”.

Izvor: hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS