calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE Teške saobraćajne nesreće kod Prijedora i Laktaša: Poginule dvije osobe MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU: Evo kako je pao Krofak (FOTO) Larisa Cerić izborila osminu finala na Olimpijskim igrama 2024. Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU! BRAVO ZA HYPE! Jedva čekam “IMANJE”: Požgaj oduševljen najvećim rijalitijem ikada! “Sela izumiru, hvala Bogu što se pokreće takav projekat!” IVAN PROLAZI PAKAO SA JELENOM: Prijeti mi policijom Vatrogasci u Mostaru cijelu noć se borili s požarima: Treći dan borbe s vatrom u Tučepima i Vrsinama Dnevni horoskop za petak, 2. avgust 2024: Blizanci rješavaju nesporazum, Vage ulaze u novu romansu, a Vodolijama će biti teško da se pridržavaju discipline i rutine PROVJERITE DA LI IMATE PRAVO NA SUBVENCIJU: Evo kome će Vlada FBiH subvencionirati račune za električnu energiju DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!”

Marija Kulić pretukla Miljanu! ISPLIVALI ŠOK DETALJI!

Objavio: RHT
13/03/2023 11:00 PM

Aktuelna učesnica rijalitija “Zadruga”, Miljana Kulić, ispričala je kako ju je majka Marija Kulić istukla tokom njihovog boravka u Turskoj.

Foto: Printscreen YT

Marija Kulić je napustila rijaliti kako bi otišla na operaciju, ali će se uskoro vratiti, a svi se pitaju kako će reagovati na pomirenje svoje ćerke sa Lazarem Čolićem Zolom, sa kojim je Miljana bila i intimna dok je slika njene majke bila iznad kreveta.

Miljana je izjavila da se plaši Marijine reakcije kada se vrati u rijaliti, te je spomenula batine koje je dobila od svoje majke u Turskoj pre operacije, nakon što je dobila temperaturu. Marija je otišla sa Nenadom nešto da kupuje, a Miljana je napisala poruku da ide sa šanerom da kupuje parfeme. Oni su je tražili po Turskoj, a kada su je pronašli, Marija ju je kaišem izudarala i rekla joj: “Dosta si me stresirala, stoko jedna. Dokle ćeš više?”.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana se sada plaši da Marija neće reagovati slično kada uđe u rijaliti, te da će zatvoriti vrata od apartmana i istući je.

Inače, Miljana je u Turskoj operisala želudac nakon čega joj se stanje pogoršalo, pa joj je u jednom trenutku život visio o koncu. Doktor Mehmet Seven koji je u turskoj bolnici operisao Miljanu Kulić, negirao je bilo kakvu mogućnost da je njoj pukla slezina u njihovoj klinici i da je došlo do bilo kakvog propusta.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS