calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz

“Manijaci” prekinuli trening fudbalera Željezničara i “očitali im bukvicu”

Objavio: RHT
05/04/2024 12:59 PM

“Manijaci” prekinuli trening fudbalera

Popularni “Manijaci”, najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Željezničar, danas su prekinuli trening Plavih na pomoćnom terenu stadiona Grbavica.

“Manijaci” prekinuli trening fudbalera Željezničara /Foto: Čitatelj

Naime, “Manijaci” su se pojavili u velikom broju te su održali žustar govor prvotimcima i stručnom štabu na čelu s trenerom Brunom Akrapovićem. Razlog dolaska na trening leži u činjenici da su igrači Željezničara potpuno podbacili ove sezone te se klub nalazi u zoni za ispadanje.

Upravo zbog toga zahtijevali su drastično popravljanje rezultata i to već u narednom kolu kada će Željezničar gostovati u Modriči protiv Sloge Meridian.

“Manijaci” su u svakoj utakmici do sada davali veliku podršku igračima. Sve do nedavnog poraza od Veleža na Grbavici kada su nakon utakmice iskazali nezadovoljstvo tjeranjem igrača od južne tribine.

Podsjetimo, Željezničar se nalazi na 11. mjestu Wwin lige sa samo 23 osvojena boda te je praktički u zoni za ispadanje.

Zbog krize koja se dosegnula vrhunac ostavku su ponudili i čelnici kluba na čelu s predsjednikom Jusufom Tanovićem. O njihovom statusu raspravljat će skupština kluba na zasjedanju koje je zakazano u ponedjeljak…

U 25. kolu bh. elite, već u nedjelju, Plavi gostuju Slogi. A u 26. kolu na Grbavici će odigrati veliki gradski derbi protiv Sarajeva.

BONUS VIDEO:

(klix.ba/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS