calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS NA JAVNOM MJESTU ZBOG MAJE! Opkolili je – Stanislav nije znao šta ih je snašlo! Muškarci znaju šta žele u vezi: Ove stvari očekuju od svojih partnerki STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU SA VANJOM: Isplivali DOKAZI! ŽIVOTNA PRIČA Nana Ziba iz Rogatice živjela četiri godine kod popa: Niko mi nije branio maramu i muslimansku odjeću (VIDEO) Švajcarska ponudila bogatu nagradu za ideje o izvlačenju tona oružja iz alpskih jezera TEODORA PONOVO UHVAĆENA SA TAKIJEM! Bebici će pozliti! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin brutalno izvrijeđao hejtere: Fatima kupila kreme da mu bude najljepša! JANA POVRAĆA (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO NAKON ŠTO JE STANIJA OBJAVILA FOTKU NOVOG DEČKA! Ovo nije očekivala! (FOTO) Džanana Musu okupirali fanovi na crvenom tepihu: Sretan sam što sam u Sarajevu SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO KADA KREĆE SNIMANJE SERIJE “AVIONDŽIJE”! Vaš omiljeni sitkom vraća se na male ekrane! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana i Fatima lude po kuhinji: Ko je bolja domaćica? ZAŠTO ELVEDIN MAHNITO VOZI? (VIDEO) Baščaršija proglašena filmskim blagom: Svečano otkrivena ploča Evropske filmske akademije IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI!? Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”! OBJAVILI ZAJEDNIČKI SNIMAK IZ KREVETA MANEKENKI PONUĐENO 60.000 EURA DA RASTURI BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA?! Skandal neviđenih razmjera – ona se hitno oglasila! IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO BOLNICU! Zadobio tešku povredu (NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi i molila za pomoć, ali i NIKO NIJE OTVARAO! Uznemirujuća ispovijest preživjele Dragane Krunić koju je bivši partner RASPORIO NOŽEM

MANEKENKI PONUĐENO 60.000 EURA DA RASTURI BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA?! Skandal neviđenih razmjera – ona se hitno oglasila!

Objavio: RHT
18/08/2024 6:00 PM

PONUĐENO 60.000 EURA DA RASTURI BRAK?!

Novak Đoković Foto ATA images
Novak Đoković Foto ATA images

Srpskoj manekenki Nataliji Šćekić svojevremeno je navodno ponuđeno 60 hiljada eura kako bi zavela Novaka Đokovića. Pored novca, Nataliji je ponuđeno i luksuzno putovanje.

PONUĐENO 60.000 EURA DA RASTURI BRAK?!

– Nazvao me je čovjek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao. Za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor počeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera. Počela sam da se smijem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negdje na intimno mjesto i da sve to snimim – navodno je izjavila Natalija za domaće medije.

– Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada eura i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu – rekla je ona navodno.

“Trpim nasilje”

Međutim, manekenka se ubrzo oglasila i otkrila da nema istine u tome.

– Sve ovo je laž, nikada ovako nešto nisam izjavila jer se nije desilo. Nikada nisam dobila takvu “ponudu”. Ne znam zašto sam upletena u ovo, trpim nasilje od strane medija od 2021. godine. Priča je obišla cijeli svijet, a kao što sam rekla sve je laž. – rekla je Natalija Šćekić povodom navoda domaćih medija da je dobila ponudu da uništi brak Đokoviću.

Pročitajte i: Kako je pokojni Alen Delon povezivan sa ubistvom jednog Srbina.

BONUS VIDEO:

(Blic/Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS