calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA!

SVI GLEDAJU SAMO U JELENU KARLEUŠU! Pop diva zasjenila sve stajlingom, pa šokirala sve prisutne onim što je rekla!

Objavio: RHT
19/06/2024 10:45 PM

Mami uzdahe

Jelena Karleuša je još jednom dokazala svoj status pop dive ne samo po talentu, već i po neospornom stilu. Večeras se pojavila na izboru za Miss Srbije i ostavila sve prisutne bez daha svojim izgledom.

Mami uzdahe/photo:Hypetv

Karleuša je zablistala na crvenom tepihu, privlačeći pažnju svih prisutnih. Njen ekstravagantni stil nije mogao proći neprimjećen, a fotografi su jedva čekali da zabilježe svaki njen pokret i detalj njenog izgleda.

photo:Hypetv

Ona je za prisutne medije, među kojima je bio i Hype, otkrila da se razvodi, kao ni da ništa užasnije nije čula od novog dueta Cece i Vojaža:

– Da, istina je, razvodim se od Duška. Duet Cece i Vojaža je nešto najgore što je ikada snimljeno, znam da niste, možda, očekivali tako direktno, ali eto – rekla je pop diva Jelena Karleuša.
Uz to što je bila glavna tema večeri svojim izgledom, Jelena je istovremeno obavljala i funkciju predsjednice žirija na takmičenju. Njeno prisustvo dodatno je uveličalo događaj, a komentari o njenom stilu i izboru garderobe samo su potvrdili zašto važi za najstilizovaniju ženu na ovim prostorima.

Jelena Karleuša je još jednom pokazala zašto je ikona stila i kako uspeva da svojim pojavljivanjem na događajima ostavi snažan utisak i inspiriše svoje fanove širom regiona.

Čitajte i SITA SVE PRIZNALA Asmin joj se udvara! IMA DOKAZE! Stanija će poluditi kada sazna ovo (FOTO)

Sita Ahmić iznijela je šokantne detalje o Asminu Durdžiću.

Ona je preko Instagrama poslala jasnu poruku bivšem zetu. Sita, naime, tvrdi da joj se Asmin udvara i da joj piše poruke sa lažnog profila.

SITA SVE PRIZNALA

Rođena sestra popularne starlete je osula paljbu po vjereniku Stanije Dobrojević.

Raznorazni pokušaji debele rasplodne krmače koja sije djecu po svijetu i ostavlja. U pokušaju pisanja meni s raznoraznih profila u ime izmišljenih ljudi, tj. muškaraca koji mi nude ljubav, novac, avione, kamione. Aman krmačo mani me se, ja imam ljubav i sve šta meni treba, mene nikad neće navući sa jeftinim pričama. Tako da te spasim muke i pravljenja profila te pokušaja jeftinih – poručila je Sita.

Podsjetimo, Sita je nedavno otkrila da je tužila bivšeg zeta. A od kako je Aneli ušla u rijaliti, Asmin ratuje sa porodicom Ahmić.

-Tužila sam ga, ali je on iz Austrije, odgovaraće debelo. Nadam se da će dobiti pet godina minimalno. Narušio mi je čast i ugled, snimak će se vještačiti. Shvatiće da nisam ja. Čeka ga kazna svakako, veća kazna bi bila da sam ja na snimku. Vidjela sam muške noge, velike i dlakave. Znamo i za taj odnos sa advokatom, što je pričala Aneli – poručila je Sita.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS