calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano, zatražen angažman helikoptera OSBiH “ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima

“MAMA JE BILA ZA SVE U PRAVU! DALILU SAM VJERIO ZBOG FANOVA” Dejan Dragojević konačno priznao! “Sramota me je svih mojih bivših djevojaka!” (VIDEO)

Objavio: RHT
30/12/2023 6:45 PM

U novogodišnjem izdanju emisije “ShowBLIZ” naše voditeljice, novinarke i autorke emisije Miljana i Nevena Arsić u novom luksuznom formatu, ugostile su na Hype televiziji, uoči Nove godine, rijaliti pobjednika, Dejana Dragojevića.

Dejan je bez dlake na jeziku komentarisao sve aktuelnosti, a nije se libio da pred sam kraj godine sabere svoje utiske iz prethodnih godina.

-“Prema svima sam ispao ispravan i nisam se ogriješio ni od koga! Bude me sramota kada sam u nekom normalnom društvu, pa se pomenu neka imena“. – rekao je Dejan.

Da li sada možeš da kažeš da je mama Bilja bila za sve u pravu? – usledilo je pitanje.

-“Da! Stvarno jeste, mama je uvijek u pravu” – nasmijao se Dragojević.

-“Ja sam bio mlad kada sam ušao u prvi rijaliti, ono što su mi fanovi govorili, ja sam mislio da je to tako i da tako treba. To su fanovi, kažu ti kada da praviš dijete, kadada kupiš prsten, kako da se oblačiš, kontroišu ti život i ja sam tada mislio da tako treba” – objasnio je Dejan u emisiji “ShowBLIZ”.

-“Spreman sam da postanem otac, mislim da mi ide voz, ne želim da budem star otac, želim da imam snage i tada planiram da se povučem, a te neke osobe ću komentarisati dokle god mi bude zanimljivo, kada prestane da mi bude, samo neću imati komentar. Ni oni mene nisu štedjeli kada su me psovali i sve što su mi radili” – rekao je Dejan u emisiji koju u cjelosti možete pogledati klikom na video ispod ovog teksta:

Emisiju “SHOWBLIZ gledajte svake subote u 18 časova na televiziji Hype, dok u isto vreme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “SHOWBLIZ” subotom u 18 časova, reprizni termini Vas očekuju već u ponedjeljak u 13 časova i u četvrtak u 22 časa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS