calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

UNUK GOCE BOŽINOVSKE VOZI TRAKTOR! Mirko objavio fotografiju, mreže se usijale od komentara! (FOTO)

Objavio: RHT
21/06/2024 10:30 AM

Mali Šijan sve oduševio

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan živi porodičan život daleko od očiju javnosti. On je ovaj put na svom Instagramu objavio fotografiju svog nasljednika.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dječak je pozirao na traktoru bez majice sa osmijehom na licu. Društvene mreže su se usijale nakon ove njegove objave i izazvale su lavinu pozitivnih komentara.

Podsjetimo, Goca Božinovska jednom prilikom progovorila je o naravi svog sina.

Photo: Printscreen  Instagram miresijan
Photo: Printscreen Instagram miresijan

– Moj Mirko je suvo zlato, majkin cijeli svijet, ali kad poludi i kad je nervozan sklanjam mu se s puta! On umije da baca stvari kad je nervozan, bježim iz kuće i sklanjam se da ne izvučem deblji kraj – rekla je Goca, pa je dodala:

 On ni sad ne priznaje ništa kada skrivi i ako mu na nešto skrenem pažnju. Kaže mi: „Jesi li sigurna da sam to ja?”, a ja dodam: „Dobro, nisi ti, moja baba pokojna je”. Plašim se čak i kad vozi motore, kao i svaka majka, ali šta ću, on je jednostavno takav. Njega privlače takve stvari. Oduvijek je volio brzu vožnju, sve što mu diže adrenalin – priznala je i dodala:

Mali Šijan sve oduševio

Njega je otac Zoran još dok je mali bio učio da vozi skuter. On je za sva ta ludila rođen. Ne mogu tu prirodu da obuzdam. On je neustrašiv, ima petlju za sve. On bi proletio kroz vatru ako treba. Bez straha uhvati golom rukom zmiju i to otrovnicu. Takav mu je i otac bio – neustrašiv. Sjećam se Zorana kad je vozio motor po onim planinama u Crnoj Gori. To je strmina, a on ide motorom, spušta se bez straha – jednom prilikom je rekla pjevačica.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS