calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Aflek se igra vatrom, doveo bivšu ženu pred Dženifer Lopez: Napetost bila na vrhuncu Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO) Teška nesreća u Srbiji: Poginuo dječak (15) koji je vozio motocikl

Dejan obišao radove na Imanju! Uči majstore kako se radi, oni ga najurili!

Objavio: RHT
21/08/2024 6:30 PM

Majstori najurili Dejana Dragojevića sa Imanja

Dejan Dragojević, poznata rijaliti zvijezda, odlučio je obići radove na Imanju kako bi provjerio napredak i dao svoje savjete radnicima. U želji da sve bude savršeno, Dejan se nije mogao suzdržati da ne preuzme ulogu glavnog majstora, pokušavajući uputiti radnike kako da pravilno obave posao.

Majstori najurili Dejana Dragojevića sa Imanja/Foto: Hype

Međutim, njegova ambicija nije naišla na odobravanje. Radnici, iskusni u svom zanatu, ubrzo su se našli u nezgodnoj situaciji, slušajući Dejanove sugestije koje su im djelovale kao nepotrebno miješanje. “Mi znamo kako se to radi,” odgovorili su mu, sve više gubeći strpljenje.

Situacija je kulminirala kada su radnici, umorni od Dejanovih nepozvanih savjeta, jednostavno odlučili da ga najure s gradilišta. “Neka on radi svoj posao, a mi ćemo naš,” dobacio je jedan od njih. Dejan, iznenađen reakcijom, shvatio je da je možda ipak pretjerao u želji da sve bude po njegovom. Detaljnije u nastavku:

Podsjetimo, rijaliti Imanje uskoro kreće sa emitovanjem, a veliko interesovanje za ovaj šou program vlada mjesecima unazad, kako među takmičarima, tako i među publikom.

Čitajte i SLIJEDI LI RASKID ANITE I ANĐELA?! Donio KONAČNU ODLUKU! (FOTO)

Bivši takmičar rijalitija Anđelo Ranković ponovo je privukao pažnju javnosti objavljivanjem fotografije iz teretane, Na njima se jasno vidi da je već uspio da nabije mišiće…

SLIJEDI RASKID ANITE I ANĐELA?!

Ova objava nije prošla neprimjećeno među pripadnicama ljepšeg spola, koje su bile oduševljene Anđelovim izgledom. A mnoge od njih se pitaju slijedi li njegov raskid sa Anitom?

Ranković je, inače, poznat kao osoba koja vodi računa o svom izgledu i redovno vježba. Nije iznenađenje što je postigao zapažene rezultate u teretani… Njegova posvećenost treninzima i fizičkoj kondiciji izaziva divljenje kod mnogih. A njegova fotografija iz teretane izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS