calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

Majli Sajrus otkrila kako je izgledao haotičan život tinejdž zvijezde, fanovi u ŠOKU (VIDEO)

Objavio: RHT
31/08/2023 9:00 PM

Majli Sajrus nedavno je predstavila svoj novi singl „Used to Be Young“.

Foto: Columbia Records / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U skladu sa nazivom pjesme, ova tridesetogodišnjakinja podijelila je sjećanja na svoje mlade dane, kada je kao Hana Montana stekla popularnost širom svijeta.

Iako titula tinejdž zvijezda možda zvuči savršeno i sigurno mnogo djevojčica mašta o takvom načinu života, malo nas je zapravo svjesno šta taj svijet zapravo nosi sa sobom, te pod kolikim su pritiskom ova djeca.

Majli je u svojoj najnovijoj TikTok objavi opisala je svoj radni dan i raspored, kad je imala samo 12 ili 13 godina. Budila se u 5:30 ujutro kako bi se našminkala i pripremila za intervjue i snimanja, koji su trajali gotovo ceo dan. Samo u jednom danu, Majli je pobrojala devet intervjua, sastanke s urednicima i dva snimanja. Sve je bilo gotovo tek posle 6 uveče. Drugi je dan čekao sličan raspored, da bi se za vikend vratila kući i od ponedjeljka vratila nazad na set i snimanje serije.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) – PART 12

♬ Used To Be Young – Miley Cyrus

„Ja sam možda svašta, ali lijena nikako nisam“, rekla je Majli, odajući priznanje samoj sebi zbog užurbanog radnog tempa koji je imala kao djevojčica.

„Mislim da ova djevojka zaslužuje mali beskrajni ljetni odmor“, nasmijala se zvijezda, aludirajući na naslov svog albuma „Endless Summer Vacation“.

Ovakav raspored mlade zvijezde mnoge je iznenadio, te su se mogli pročitati komentari da to nije bilo normalno ni zdravo za djevojčicu njenih godina, a pojedini su se zapitali kako su se u taj raspored uklopili škola, učenje, domaći zadaci, vrijeme sa prijateljima, s obzirom da je njen radni dan nekad prevazilazio i 12 sati.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS