calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da vjeruje šta je uradio! Olimpijski tim Bosne i Hercegovine spreman za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu Zemljotres pogodio područje Hercegovine Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar MILJANA KULIĆ U LUDNICI!? Nije na moru!? Pojavila se šokantna prepiska koja otkriva detalje (FOTO) USIJAO SE INSTAGRAM ZBOG FOTOGRAFIJE HANE HADŽIAVDAGIĆ: Pozirala kao od majke rođena SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO) Užas u Srbiji: Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio Ona je najseksepilnija sportistkinja Olimpijskih igara 2024. (FOTO) Bh. olimpijke saznale rivale na džudo turniru: Cerić ima šansu za medalju, Samardžić čeka težak posao VIKEND HOROSKOP: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju

Svi detalji monstruoznog ubistva: Majku udavila kesom, ostavila oproštajno pismo i pobjegla

Objavio: RHT
26/07/2024 10:30 AM

Majku udavila kesom

Baku nisam vidjela dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali, njenu kćerku sam posljednji put vidjela prije dva dana

Ubistvo u Beogradu. Telegraf.rs

Policija u Beogradu od sinoć traga za Vesnom A. (53) zbog sumnje da je ubila majku Mariju A. (93) u kući na Voždovcu, saznaje Telegraf.rs.

Sumnja se da je Vesna majku udavila kesom i da je pobjegla svojim automobilom Hyundai.

Prema riječima svjedoka, policija je u kući našla oproštajno pismo osumnjičene. Po nalogu dežurnog tužioca tijelo je poslato na obdukciju.

Prema saznanjima Telegrafa s lica mjesta, komšinica koja je dobro poznavala ovu porodicu, kaže da je policija, navodno, pored tijela nesretne žene pronašla i oproštajno pismo koje je po svemu sudeći, ostavila njena kćerka nakon što je počinila zločin i pobjegla.

Majku udavila kesom

Kako ističe ova komšinica, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se desila i ova jeziva nesreća.

– Baku nisam vidjela dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu kćerku sam posljednji put vidjela prije dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse – ispričala je komšinica.

Dodala je da je primijetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

– Obično su psa držali u kući, ali ta posljednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje – dodala je komšinica.

Prema njenim riječima, nestaloj kćerki je i mobilni isključen već dva dana. A ona dodaje da strahuje da je riječ o onom najgorem.

– Kako sam čula, kćerka je navodno ostavila pismo pored tijela majke. Zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe -kazala je komšinica koja tvrdi da su majka i kćerka imale i vikendicu izvan Beograda i da je vrlo moguće da je ona počinila samoubistvo baš tamo.

Kako Telegraf.rs saznaje, motiv za ubistvo su neraščišćeni imovinski odnosi.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS