calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“KRENULA JE DA ZOVE HITNU POMOĆ” Ša priredio Mioni nasred ulice šokantnu situaciju, Jovanovićeva drhtala, prisutni u nevjerici Mladić porijekom iz Bosne i Hercegovine osvojio medalju na Olimpijskim igrama JOVANA MISICA I BOGDAN SREJOVIĆ OTKRILI POL BEBE! Dugo se čuvali i krili od javnosti, a sada je otkriveno Oglasio se akter tučnjave u tramvaju: Pretukli smo ga jer je udario trudnu ženu Vaterpolisti Srbije dobili rivala u finalu: Sa Hrvatskom za olimpijsko zlato! HARIS DŽINOVIĆ TRAŽI ŽENU: Evo koje osobine MORA da ima BUDUĆA GOSPOĐA DŽINOVIĆ “MAJKA JE ČESTO MIJENJALA MUŠKARCE!” Ispovijest Bojane Pavlović “Kada me je ukrala iz doma, plakala sam da me vrati tamo” SKANDALOZNO! Evo šta je Ša uradio sa Mioninim i Stanislavovim privatnim snimkom! (HYPE PAPARAZZO) Aleksandra Nikolić ZAVRŠILA KOD LJEKARA? Obišla pola grada da pronađe LIJEK? (VIDEO) MAJI MARINKOVIĆ SE IZDEFORMISALI SILKONI U ZADNJICI! Iako se hvalila da je stavila 420 kubika u zadnjicu mora HITNO na remont MIONU I ŠA NAPALI FANOVI NA ZLATIBORU HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO)

Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju

Objavio: RHT
09/08/2024 7:15 PM

Majka poginula na džet skiju

Hitno je helikopterom prebačena u bolnicu u Bordou, ali je 47-godišnja žena preminula nekoliko sati kasnije.

Foto: Platforma X – Ilustracija

Majka poginula na džet skiju

Majka (47) tpoginula je nakon što su se njene 16-godišnje kćerke bliznakinje zakucale u njen džet ski tokom porodičnog izleta u zalivu Arkašon, u Francuskoj.

Porodica je uživala u danu na vodi pod nadzorom instruktora kada se dogodila stravična nesreća.

Majka se vozila sa svojim partnerom dok su njene bliznakinje bile na drugom džet skiju. One su se zakucale u majčin džet ski prilikom čega je žena zadobila teške povrede glave.

Njen partner (48) i kćerke su zadobili lakše povrede, ali su također hospitalizovani i u stanju šoka.

Majka je hitno helikopterom prebačena u bolnicu u Bordou, ali je 47-godišnja žena preminula nekoliko sati kasnije.

Prema francuskom zakonu, djevojke su smijele da upravljaju džet skijem jer su imale više od 16 godina. I bile su pod nadzorom kvalifikovanog instruktora.

Ostaje nejasno da li je porodica koristila kacige u trenutku nesreće. Prema pisanju lokalnih medija, na vozilima za iznajmljivanje u Arkašonu obično postoje ograničenja brzine. Ali, tačna brzina džet skija tokom incidenta nije poznata.

Član GSS-a o tragičnoj pogibiji Dženana Uščuplića: Grom ga je direktno pogodio, svi smo mislili da je u telefon, ali nije!

Pročitajte i: Član GSS-a o tragičnoj pogibiji Dženana Uščuplića: Grom ga je direktno pogodio, svi smo mislili da je u telefon, ali nije!

Planinar koji je nastradao od udara groma na planini Zelengori bio je najisturenija tačka na platou vrha Planik na 1.700 metara nadmorske visine. – rekao je “Srni” načelnik Gorske službe spašavanja Republike Srpske Nenad Ikonić.

Član GSS-a o tragičnoj pogibiji Uščuplića / Foto: FK Sarajevo
Član GSS-a o tragičnoj pogibiji Uščuplića / Foto: FK Sarajevo

Iz Policijske uprave Foča saopćeno je da je u mjestu Trebovi, na planini Zelengori, na području opštine Foča, od udara groma nastradala osoba čiji su inicijali Dž. U. iz Sarajeva.

Naknadno je utvrđeno da je riječ o proslavljenom fudbaleru i bivšem treneru Fudbalskog kluba Sarajevo.

Nesreća se dogodila jučer poslije podne. Nakon što su dobili poziv iz Federalne uprave civilne zaštite, deset pripadnika Gorske službe spašavanja Republike Srpske iz Foče odmah se sa dva terenska vozila uputilo na Zelengoru.

Vozilima su stigli do katuna u mjestu Trebova, gdje su od mještana, koji ljeto provode u katunu, dobili informaciju da je do udara groma došlo na samom platou Planika. I da je jedna osoba stradala.

Rasporedili su se u dva tima i brzo su stigli do nastradalog planinara.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Telegraf/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS