calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE Nevrijeme u Crnoj Gori: Stanovništvo bez struje, na aerodromu bare HAOS NA AVALI! Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?! HYPETV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivan snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO) Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna VELIKA OSVETA ANELI! Janjušu se ne piše dobro! ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji prijave u MUP-u – Anđelo ključni svjedok HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici Tročlana porodica sletjela prema jezeru kod Jablanice: Beba bila u automobilu Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu Ramović? “Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj?!” (VIDEO) “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin hoće da ošiša svoje žene na nulu: Jana balavi, a Fatima bjesni (VIDEO) KSBiH hitno traži pomoć: Zbog duga upitan i dvomeč s Hrvatskom Saobraćajna nesreća u Banjaluci: Vozio automobil sa 4,57 promila alkohola u krvi OBJAVLJENA NOVA ATP LISTA: Damir Džumhur ostvario najbolji plasman u posljednjih pet godine

MAJKA ANE ĆURČIĆ U SUZAMA: “Aninu i Acinu bebu sam vidjela i dotakla, a onda ne znam šta se desilo”

Objavio: RHT
19/08/2024 10:40 AM

MAJKA ANE ĆURČIĆ U SUZAMA!

Mila, majka Ane Ćurčić, gostujući u emisiji “Pretres” na Hype televiziji govorila je teškim momentima u svom životu i borbi za kćerkinu budućnost. Ona je u jednom trenutku kroz suze objasnila šta je sada najviše tišti i brine.

foto: hype

MAJKA ANE ĆURČIĆ U SUZAMA!

– Boli me, nije prošlo, i dan danas se sekiram. Prvo jer je ona ostala bez krova nad glavom, koji sam joj ja omogućila. Sve je posljedica onoga sa kojim je ona živjela. Jako mi je teško što sam majka Ane Ćurčić jer sam proživljavala te njene takoreći nesrećne ljubavi. Stalno neki savjeti, ali nisu ti moji savjeti mogli da dopru do njenog mozga. Ona je neki specifičan tip kada je ljubav u pitanju. Dok nije sa Acom ušla u tu vezu. Bila je odgovorno dijete, išla je u školu…. Tako je kako je. Vjerovatno neka sudbina. Borile smo se. Bilo bi mi lakše da sam imala supruga u tim trenucima – počela je priču Mila.

foto: hypetv

– Ja sam muža 17 godina čekala da se vrati iz inostranstva. Imala sam udvarače, ali mi je fokus bio samo na tome da se moj Zoran vrati kući. I da budemo porodica. Ja da sam htjela, ja sam mogla da se udam – objasnila je Mila.

A onda se sjetila trenutka kada je Ana izgubila bebu.

foto: hypetv

– Tog trenutka se sjećam, kao da je juče bilo. Znam da kada je ona otišla u bolnicu. Odvela je tada Acina majka u Narodni front. Ja sam sa Acom i njegovom majkom obukla bijeli mantil i išli da vidimo bebu. I dotakli smo je. A onda nam je bilo čudno, što bebu ne donose Ani na podoj. I onda su saopštili da je beba umra. Aca je tražio da on sahrani bebu, ali mu nisu dali – kroz suze je objasnila Mila.

Dnevni horoskop za ponedjeljak, 19. avgust 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za ponedjeljak, 19. avgust 2024: Lavovima nervoza na poslu, Škorpijama ljubavni problemi, Strijelci ne razumiju voljenu osobu, a vi?

OVAN

Neko od saradnika vas svojim postupkom može dovesti u situaciju da se opravdavate.

Horoskop za 19 avgust 2024 / Foto: SHUTTERSTOCK/MR.RAWIN TANPIN
Horoskop za 19 avgust 2024 / Foto: SHUTTERSTOCK/MR.RAWIN TANPIN

Trudićete se da ne pokažete koliko ste ozlojeđeni zbog svega. Vodite računa u komunikaciji sa voljenom osobom, riječi se lako kažu, ali ih je posle teško povući.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS