calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

MAJI MARINKOVIĆ DOSTAVLJEN TASTAMENT?! Evo šta je dobila

Objavio: RHT
13/08/2024 8:29 PM

Maji Marinković dostavljen tastament?!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Maji Marinković dostavljen tastament?!

U nedavno otkrivenom testamentu pokojnog dede poznate starlete Maje Marinković pronađena je velika porodična tajna o nasljedstvu koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Prema dokumentima, pokojni deda je Maji prepisao kuću u Belom Potoku, ali ono što je još više iznenadilo javnost jeste poslJednja poruka koju je ostavio svojoj unuci.

PoslJednja poruka koju je pokojni deda ostavio Maji izazvala je talas emocija i suza. U testamentu je stajalo da je deda duboko ponosan što je Maja njegova unuka i da je mnogo voli.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Maji deda mnogo nedostaje, jer ga je baš voljela

– On nije imao nikoga osim Maje i Takija, a nju je volio kao oči u glavi, zato je i odlučio da svojoj mezimici ostavi sve što je imao. Tako je u testamentu stavio da sve što je stekao ostavlja svojoj unuci. Maji deda mnogo nedostaje, jer ga je baš voljela, mnogo je bila vezana za njega, još od osnovne škole – započinje izvor za medije i nastavlja:

– Maja je saznala i za poruku koju joj je deda ostavio samo par dana prije nego što je zauvijek otišao. Budući da ju je gledao sve vrijeme na ekranu, on je Maji rekao da je voli najviše na svijetu. Kao i da je ponosan što je bio njen deda. I da će je uvijek čuvati sa onog svijeta – završava izvor.

Otkriće o tajanstvenoj porodičnoj tajni je odjeknulo, a mnogi su se zapitali šta bi moglo biti sakriveno iza ovog nasljedstva. 

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS