calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aleks raskrinkala Cara: SAMO BOLESTAN UM MOŽE KAZATI DA SAM BILA U VEZI DOK SAM BILA TRUDNA! Progovorila i o novom dečku SVE JE KRENULO PO ZLU! Željko Mitrović se zapalio uživo u programu, kamere se odmah sklonile! SKANDAL! Astrolozi tvrde da su ovo najpouzdaniji horoskopski znakovi FILIP CAR IMAO S*KS SA ANĐELOM I DUŠICOM?! Isplivala prljava istina van kamera! Skandalozni detalj ugledao svjetlost dana! LIGA NACIJA Težak poraz “Zmajeva” u Ajndhovenu Lepu Brenu ismijavaju zbog pretjeranog korištenja Photoshopa ANĐELA ĐURIČIĆ ŽELJELA IZVRŠITI SAMO***STVO U RIJALITIJU DA BI NAUDILA ČELNICIMA PINK TELEVIZIJE! “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživjela stravičan napad obezbjeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili pištolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO) Kraljica Kamila snimljena u društvu bivšeg supruga kojeg je godinama varala s Čarlsom STANISLAV ODVEO NOVU DJEVOJKU U SELCE!?Maja će izgorjeti od bijesa GREŠKA ŽIVOTA! Matora se odlučila na DRASTIČAN KORAK nakon RASKIDA s Anitom: Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA: Objavio ovaj video i sve pokazao! SKANDAL (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Halo, jedeš ko životinja. Nemoj mljackati!” FATIMA LJUTA KO PUŠKA (VIDEO) EKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO: Aneli uhvaćena VAN KARANTINA (VIDEO) Navijači “Zmajeva” jednoglasni: “Barbarez nas je vratio na tribine, rezultat je sada u drugom planu” SVI DETALJI O LUNI ĐOGANI! Niko nije znao ovo o njoj i njenom porijeklu! “Umjesto da me uče, ponižavali su me”

MAJE I STANISLAV IZAZVALI NEVIĐENU POMETNJU! Udarili kontru Aneli i Filipu

Objavio: RHT
16/08/2024 3:29 PM

MAJE I STANISLAV IZAZVALI POMETNJU!

Maja Marinković i Stanislav Krofak udarili kontru Aneli Ahmić i Filipu Caru, koji su sinoć uhvaćeni zajedno na Tiktoku.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši učesnici rijalitija Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera ne odvajaju se otkako su napustili imanje u Šimanovcima.

MAJE I STANISLAV IZAZVALI POMETNJU!

Prvo su ljetovali u Crnoj Gori, pa su zatim posjetili čuveno Selce, a Maja se juče oglasila iz Zagreba.

Po svemu sudeći, Maja je upoznala Krofakovu porodicu, a nije isključeno da je došlo i do susreta s njegovom kćerkom Vanesom. Koja nije podržavala njihovu vezu u posljednjem rijalitiju, pa je skrenula ocu pažnju na to. Kao i na odnose pred kamerama, a kako sada gleda na sve – ostaje nam samo da pretpostavimo.

U svakom slučaju, mnogi nagađaju da li će se i Maja i Stanislav ponovo naći na imanju u Šimanovcima. A oni su odlučili da obraduju fanove novim vijestima. Ubuduće će moći da ih prate i komuniciraju s njima putem platforme Tik-tok, kao i Jutjub kanala, koji je u procesu otvaranja:

Republika
Maja Marinković i Stanislav Krofak

– Zapratite svi moj Tik-tok, držićemo se i tamo – napisala je Maja Marinković, a potom je uslijedilo novo obavještenje.

Zajednički Jutjub kanal

Maja i Stanislav otvaraju zajednički Jutjub kanal, pa su poručili fanovima da im postavljaju pitanja na koja će oni odgovoriti u svom prvom videu.

Republika
Maja Marinković

Inače, Maja i Stanislav su sve šokirali kada su se zajedno pojavili u javnosti, budući da su se nekoliko dana prije ozvaničenja veze. Naime, pojavili su se u emisiji “Narod pita”, gdje su istakli da su raskinuli, te je izbila ozbiljna svađa, a Krofak je pred našim kamerama rekao sljedeće:

– Sam sam došao, čuli smo se, nema potrebe da bude varnica. Ona želi vezu, ja ne želim vezu i to je to. Ja joj se nisam javio kad sam video šta se dešava, dva, tri puta je pokušala da dođe do mene. Video sam gdje to ide, htio sam da vidim gdje to ide. Kada sam video, sklonio sam se – rekao je Stanislav.

Pročitajte i: Posebni momenti 30. SFF-a na novoj video platformi Privee World.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS