calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MAJČICA SE BACIO NA POSAO SA ANELI – POKUŠAVA BACITI JANJUŠA U ZABORAV!

Objavio: RHT
25/10/2023 9:19 PM

Aneli Ahmić i Luka Majčica osamili su se u pabu, gdje su započeli priče o Janjušu, a rijaliti učesnik joj se svo vrijeme nabacivao.

Foto: Printscreen

Aneli i bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš još uvijek nisu ozvaničili vezu, što nju počinje da nervira, zbog čega je odlučila da se distancira od njega. Međutim, ona sada ima novog udvarača Luku Majčicu, koji joj je trenutno rame za plakanje. 

– Janjuš negativno utiče na mene. Prije neki dan je zbog ankete promijenio ponašanje prema meni. Ne znam da li je zbog ankete, ili čega već, ali je činjenica da je promijenio ponašanje – priznala je Aneli.

– Znam, ali sve to može da se riješi – dodao je Luka.

FOTO: Printscreen youtube

– Bili smo prijatelji, više ni to nismo – kazala je Aneli.

– Mislim da tebi nedostaje adekvatno druženje. Zatvorena si. Ako bi se prošetali, možda bi to izgledalo kao da te muvam – kazao je Luka.

– Briga me za njegovu reakciju. Čovjek (Janjuš – op. a.) se igra sa mnom. Ne želim više komunikaciju. Muka mi je od njega. Ne zanima me – rekla je Aneli.

– Ti najbolje znaš – dodao je Luka.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS