calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNI IZAZOV! Slađa Lazić imitirala Anđelu Đuričić DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) ZBOG OVOG ČOVJEKA SE STOJA AUTOMOBILOM ZAKUCALA U BETONSKI ZID! Pjevačica otkrila kako je ispeglala svađu s partnerom: Čekala ga je zamka… Bosanka koja je bila 10 godina u vezi s Berluskonijem otkrila sočne detalje iz kreveta: Nosila njegovo dijete! NAŠLA SPAS U ISLAMU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Svi ga opkolili kad je počeo praviti haos! OVO JE RAZLOG ZA VELIKU FRKU

MAJCI ANĐELE ĐURIČIĆ POZLILO? Roditelji od SRAMOTE nikuda ne idu

Objavio: RHT
04/02/2023 12:15 PM

Anđela Đuričić je i ranije bila u rijalitiju “Zadruga”, međutim, ona je tada imala ponašanje kojim su se njeni roditelji ponosili.

Foto: Printscreen YouTube

Njena porodica u Herceg Novom je u žalosti i navodno planira da dođe u Beograd da je odvede iz rijalitija. Izvor blizak porodici izjavljuje da su roditelji u šoku zbog Anđelinog ponašanja u rijalitiju. Oni su bili ponosni na nju u prošloj sezoni, ali sada su šokirani njenim neodgovornim ponašanjem, uključujući seksualne odnose na kamerama i izjave da bi, ako bude trudna, zadržala bebu.

Foto: Printscreen YouTube

Roditelji su navodno toliko zabrinuti da su se dogovorili da dođu u Beograd kako bi videli šta se dešava i pokušali da urazume svoju ćerku. Porodica je u šoku i nemoćna u ovim okolnostima.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS