calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

MAJA ZABLISTALA U BIJELOM! Stanislav ostao bez daha

Objavio: RHT
04/08/2024 9:30 AM

MAJA ZABLISTALA U BIJELOM

Njihova ljubav pobijedila je sve prepreke!

Foto: Printskrin Instagram

Maja Marinković i Stanislav Krofak počeli su svoju strastvenu romansu tokom zajedničkog boravka u posljednjem rijalitiju.

MAJA ZABLISTALA U BIJELOM

Njihov odnos je bio intenzivan i pun uzbuđenja, ali nakon što su napustili rijaliti, prešli su kroz fazu u kojoj su se distancirali jedno od drugog. Stavljajući svoju vezu “na čekanje”…

Nedavno je Pantera, kako je Stanislav inače poznat, izjavio da ipak neće biti zajedno. To je uzrokovalo pometnju među njihovim obožavateljima i šokiralo mnoge.

Maja i Stanislav

No, prošle noći starleta je šokirala javnost kada je na Instagram profilu objavila snimak sa MMA borcem i time otkrila da su njih dvoje ipak ponovo zvanično zajedno. Nakon burne rasprave u emisiji “Narod pita”… 

Na objavljenom snimku Maja je zablistala u bijelom outfitu, a Stanislav je išao u korak s njom. Obukao je takođe bijelo. Njihov izgled savršeno je odgovarao prilici, a Maja je svojim pokretima očigledno očarala Stanislava.

Slavlje je trajalo do duboko u noć

Činilo se da je svaki njen korak bio posebno značajan za njega. Slavlje je trajalo do duboko u noć, a atmosfera je bila ispunjena radošću i entuzijazmom.

Maja i Stanislav

Stanica koja se bavi popularnim rijalitijem objavila je snimak njihovog slavlja, gdje je jasno vidljivo da su svi prisutni bili fokusirani na Maju i Stanislava. To je dodatno potvrdilo da su njih dvoje uvijek u centru pažnje i da je njihov povratak zajedno bio veliko iznenađenje za sve.

– Ljubav uvijek pobijedi – stajalo je u opisu snimka.

Pročitajte i: PRVO OGLAŠAVANJE STANISLAVA! Otkrio gdje se nalazi.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS