calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALČINA Majka Aneli Ahmić iznijela strašne uvrede na račun Ene Čolić i Karića! Aflek se igra vatrom, doveo bivšu ženu pred Dženifer Lopez: Napetost bila na vrhuncu Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO)

MAJA URNISALA TERZU! Otkrila da se čuje sa Milicom

Objavio: RHT
20/10/2024 2:30 PM

MAJA URNISALA TERZU

Starleta Maja Marinković je prokomentarisala i to što Terza priča da njena porodica njega nikada nije prihvatala.

Foto: Printskrin

Maja je prokomentarisala trenutno najintrigantniju temu u rijalitiju, a tiče se prevare Borislava Terzića Terze.

MAJA URNISALA TERZU

Naime, kao što je već poznato, on je prevario trudnu vjerenicu sa Sofijom Janićijević pred kamera… Starleta kaže da je užasno to šta joj je priredio i da jedva čita vijesti o Milici, koja sve podnosi vrlo loše. 

– Meni je to sve užasno. On je uvijek imao crtu švalera u sebi, ali nisam očekivala da će to biti tako brzo. Odvratno je što je uradio trudnoj ženi, bar malo empatije i osjećanja prema nekome ko nosi njegovo dijete. Sofija je jako proračunata, ne bira sredstvo da dože do cilja. Zaista mislim da to neće opstati. To su samo imaginarne stvari i iluzije da će opstati napolju, ali da će se nešto od toga ostvariti, teška priča. Terza je ispao baš jadan, ušao da zaradi pare za dijete i toliko se obrukao. – rekla je Maja za srbijanske medije.

Prokomentarisala je i to što Terza priča da njena porodica njega nikada nije prihvatala, kao i da se to jasno vidjelo.

To su labilni i primitivni muškarci

– On se ponaša kao da živi u 19. vijeku i sad razmišlja o mišljenju oca za njegovu djevojku. To su labilni i primitivni muškarci. Vjeruju u priče rekla-kazala. Naravno da je bitno mišljenje roditelja, ali da ti neko kroji sudbinu i šta ćeš da radiš, to mi se ne sviđa. 

Ne mislim da je Milica loš izbor djevojke. Jako je pametna i elokventna, dok je on mnogo nju varao u rijalitiju. Ona mu je preko svega prelazila da bi se sada sve promijenilo i ona po njemu ispada najgora. Ja sam se čula sa njom, gostovale smo zajedno u emisiji gdje smo se ispričale. Vidim da joj je teško, ali je ona jaka djevojka i treba to da joj bude lekcija kakve momke će da bira. – dodala je Maja.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za nedjelju, 20. oktobar 2024: Djevicu očekuju neplanirane obaveze, Lav prilično iscrpljen, Strijelac spreman za akciju, a Vi?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS