calendar

Petak 30. Avgust, 2023

Šok tvrdnje: “MAJA TUKLA DJEVOJKE I PO ZAGREBU, MORALA INTERVENISATI POLICIJA!”

Objavio: RHT
30/08/2024 10:40 AM

“MAJA JE TUKLA DJEVOJKE…”

Starletine modrice izazvale su lavinu komentara na mreži. A ljudi su, poznajući Majinu prirodu posumnjali u njenu priču da su se nakon tolike ljubavi razišli spontano!

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Raskid Stanislava Krofaka i Maje Marinković već neko vrijeme podiže veliku prašinu u javnosti. No, Maja je izazvala još veću buru komentara nakon gostovanja u emisiji “Narod pita”, kada je pokazala svoje modrice.

Modrice na Maji

Gledateljka koja se uključila u program je otkrila da se Maja u Zagrebu našla sa svojom podrškom i tom prilikom saznala da se Stanislav dopisuje sa drugim djevojkama.

“MAJA JE TUKLA DJEVOJKE…”

U spomenutoj emisiji Maja nije željela previše da govori o datoj temi, te su svi posumnjali da joj je modrice nanio Stanislav. A informacije koje su procurile na društvenim mrežama šalju neku sasvim drugu sliku i navode da je Maja tukla te djevojke. Čak i da je intervenisala policija.

Podsjećamo, starleta i MMA borac su boravili u Hrvatskoj, a prije toga na Crnogorskom primorju. Sve je bilo savršeno u Budvi do jednog momenta. Tada je, kako “Star” saznaje, Maja spazila djevojku koja je htjela da flertuje sa Stanislavom.

Kako tvrdi izvor s lica mjesta, Maja je prvo nekoliko puta prilazila djevojci da je upozori, a zatim je počela da je udara pesnicom.

Čini se da se slična scena dogodila i u Hrvatskoj. U narednom dijelu teksta navedeni su podaci do kojih je došla stranica koja se bavi popularnim rijalitijem.

Foto: Instagram.com/tweety_o_eliti

– Tukla djevojke u Zagrebu… Policija morala da interveniše. Stanislav je poslao kući i obrisao slike! Zato ćuti! Provjerite – glasio je jedan komentar.

“Provjerite šta je bilo u Novalji

– Pravila Stanislavu probleme na svakom koraku… Provjerite šta je bilo u Novalji (zato je bio jedan dan) – nadovezao se drugi.

– Poznavajući Maju, možda ovdje ima istine. I ćutnje može biti zato što su oboje strani državljani ako je policija intervenisala – zaključila je pomenuta stranica na društvenoj mreži.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za petak, 30. avgust 2024: Turbulentno kod Blizanaca, težak dan za Rakove, Strijelci donose odluku, a Vi?

BONUS VIDEO:

(Star/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS