calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

MAJA SPREMILA 4.000 € ZA NOVU OPERACIJU: Ide “pod nož” prije ulaska u Zadrugu 7

Objavio: RHT
24/07/2023 3:58 PM

Učesnica rijaliti programa “Zadruga” Maja Marinković planira da stavi implantate u zadnjicu.

Starleta je otputovala na Crnogorsko primorje, gdje će odmarati sedam dana, a po povratku će imati novu operaciju jer planira da s novom pozadinom uđe u “Zadrugu elita”!

– Maja već duže vrijeme planira da stavi implantate u zadnjicu. To je htjela i prošle godine, ali nije stigla zbog rijalitija, pa je riješila da se operiše ovog ljeta. Ona, inače, ne voli da trenira i da tako održava idealnu liniju, već joj je lakše da ode pod nož – kaže izvor i dodaje:

– Rekla mi je da će u gluteus da ugradi “okrugle silikonske implantate visokog profila”. Na taj način će njen uzak struk još doći do izražaja, kao i grudi, u kojima inače ima 750 kubika silikona. Ništa drugo ne želi na svom tijelu da mijenja i rekla mi je da će se nakon ove operacije zaustaviti, ali sa njom se to nikad ne zna…

Sagovornik otkriva da je Maja prije operacije pozvala drugaricu Tamaru Đurić, koja je zbog silikona u zadnjici prije nekoliko godina jedva preživjela!

– Tamara je imala komplikacije i jedva je preživjela tu operaciju. Ona zna ko su najbolji stručnjaci u Srbiji za te stvari, a kod koga ne treba da se ide. Zato je Maja riješila da se operiše kod doktora kojeg joj je preporučila Tamara – završava izvor.

– Tačno je da stavljam silikone u g*zu! Na odmoru sam sa drugaricom, pa kada se vratim, to ću da uradim. Na meni je sve savršeno odrađeno i ne krijem šta sam sve operisala. Čim povećam i podignem g*zu, više ništa neću operisati – rekla je Marinkovićeva.

– Protivim se toj operaciji, ali neka radi šta hoće! Uvijek sam je u svemu podržavao. Ako želi, može i mozak da operiše. Za mene je ona najljepša žena na svijetu i ponosan sam na svoje dijete. Smatram da joj ne treba ta operacija, ali ona će uvijek po svom uraditi – kaže Taki.

Ova operacija košta do 4.000 eura. Ukoliko se se povećava implatima je skuplja, dok ukoliko se radi masnim tkivom je jeftinije i iznosi oko 2.000 eura.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS