calendar

Subota 28. Septembar, 2023

MAJA MORA HITNO POD NOŽ! Novi problem

Objavio: RHT
15/08/2024 11:59 AM

Maja mora pod nož

Maju Marinković urnišu fanovi! Starleta je, naime, doživjela pravi “linč” na društvenim mrežama, gdje je prozivaju zbog deformacije zadnjice.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako se špekuliše, atraktivna crnka je odlučila da posjeti svog hirurga i riješi problem!

Maja mora pod nož

Maja je u ogledalu pravila snimak za svoj stori, pozirajući preplanula u bikiniju. No, pozadina joj je u jednom momentu iskočila bukvalno na kuk, pa su ponovo krenuli komentari da se pod hitno sredi.

– Ovo zaista izgleda neprirodno, kao da je iščašila kuk ili da joj je izrasla neka grba sa strane. Na njoj je sve lijepo i šteta da je ovakve stvari kvare, treba to što prije da koriguje– prokomentarisao je jedan od rijaliti fanova, koji je inače oduševljen Majinim izgledom.

Foto: Printscreen instagram maja marinkovic

Sudeći po tome koliko je i ona sama sujetna po pitanju svog izgleda na koji toliko polaže računa, na nju ovakva vrsta kritika uvijek utiče pozitivno. Ali, i tjera je na promjenu. Navodno, starleta je već zakazala novu operaciju, tako da uskoro ponovo ide pod nož. Ostaje nam samo da saznamo da li će uraditi novu zadnjicu ili će se odlučiti za prvobitno stanje?

Objavljen Masterclass program 30. Sarajevo Film Festivala

Pročitajte i: Objavljen Masterclass program 30. Sarajevo Film Festivala.

Ulaz na Masterclass je slobodan, uz preuzimanje ulaznica na jednom od predviđenih mjesta

Foto: SFF

Serija razgovora u Masterclass programu 30. Sarajevo Film Festivala predstaviti će neke od najpoznatijih filmskih umjetnika.

Ove godine, Masterclass program Sarajevo Film Festivala nudi izvanrednu priliku za sticanje znanja od iskusnih filmskih stručnjaka o različitim stranama filmske produkcije. Kao i režije, pisanja scenarija, glume i drugih važnih elemenata filmske industrije.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS