calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO) Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća, pružao otpor policiji Stigla prognoza do 2. augusta: Osvježenje, pa opet vreline, a evo šta donosi početak osmog mjeseca Kako Lagerfeldova mačka troši naslijeđene milione: Šapet uživa “za sve pare” Ovo su najgori muževi horoskopa: Jedan je švaler, a drugi ljenština ŠOK! Aleks Nikolić dobija krivičnu prijavu! Maja oštro: “Izigrava žrtvu preko mojih leđa” Novi smrtni slučaj u BiH: Osamnaestogodišnjak iz Zenice preminuo od morbila LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU! U “Car Castu sa VaVanom” spomenula i bivše (FOTO/VIDEO) Tiktokerica zapalila gnijezdo stršljenova: Zaprepastilo ju je ono što je ostalo “SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pjevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, kćerka ti nije svetica!” POTPUNI KOLAPS ZBOG MASOVNOG TEHNIČKOG KVARA! Pogođene svjetske kompanije, obustavljeni letovi STANISLAV HITNO DOŠAO ZA BEOGRAD! Krofak se momentalno oglasio i otkrio detalje! PLJUŠTE UVREDE: Sultan Elmedin će hraniti Memu kao životinju

MAJA MARINKOVIĆ U PROBLEMU! Rastrzana između Takija i Krofaka

Objavio: RHT
19/07/2024 1:20 PM

MAJA MARINKOVIĆ U PROBLEMU!

Maja Marinković posljednjih dana našla se u velikom problemu zbog svoje veze sa Stanislavom Krofakom. Ona ne želi da ljuti i nervira svog oca Takija, kome se uopšte nje dopada ideja da mu kćerka jedinica bude sa dečkom kao što je Stanislav.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja sada na sve načine pokušava da smiri situaciju i da izbalansira između njih dvojice.

– Taki je moj zaštitnik, ja sam njegova jedinica i mezimica. Onas je podržavao, ali kada je stigla čestitka od njegove porodice, ja sam se malo razočarala što oni ne podržavaju. Taki je malo burnije odreagovao nego što treba, ali kada je gledao neke burnije situacije, mogu da ga razumijem – rekla je Maja. A onda se dotakla Krofakove porodice.

Photo: HypeTV/Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Ja sam prema njemu bila fenomenalna, nisam imala nijednu grešku, ponašala sam se savršeno. Ne želim da pričam o njegovoj majci, bratu i tati, mislim da su oni super ljudi. Meni je njegovo mišljenje bitno i bitan mi je on. Imao je prilike da vidi kakva sam ja u spoljnom svijetuJa sam ta koja se pita o svom životu i onome što ću ja odlučiti, nije sve ni sa druge strane bilo tako sjajno da bi se Takiju toliko zamjerilo – rekla je Maja.

E sad da li je starleta samo pokušala da opravda stanje u porodici Marinković, ne znamo, ali ćemo pratiti svakako svaki njen korak. Pa i Krofakov kako bi bili sigurni da je u njihovoj vezi sve savršeno kao što to oni predstavljaju.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS