calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA RAZLOG RASKIDA SA KROFAKOM! Otkrila pravi razlog,pa spomenula i trudnoću

Objavio: RHT
29/08/2024 10:00 AM

MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA RAZLOG RASKIDA SA KROFAKOM!

Maja Marinković nije želila da priča o detaljima raskida sa Stanislavom Krofakom, ali kada je objelodanjeno da je platila taksi 500 eura da bi je odvezao u Zagreb da vidi šta on radi, progovorila je.

Foto: ATA Images

– Nismo više zajedno, probali smo, ali ne ide. Meni ne odgovara ta relacija Beograd – Zagreb, on je dečko koji malo više voli slobodu i to je to. Nisam tužna, samo sam preumorna, imala sam neke obaveze danas i nisam spavala – rekla je Maja.

MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA RAZLOG RASKIDA SA KROFAKOM!

– Ja ne smatram da sam se ukanalila, ja sam se iskreno zaljubila. Ako se neko ogriješio o mene, tu ja nisam kriva. Ja sam sebe dala hiljadu posto. U ovom odnosu bila sam sto posto ispravna, ako ti neko da povod da budeš ljubomorna, onda postoji razlog za tako nešto. Meni nije odgovarala ta doza slobode koju je on htio da ima, onda jednostavno nije to to – rekla je Maja.

Foto:ATAImages

– Meni nije normalno da 7 dana u nedjelji dva dana budem u avionu, dva u Beogradu, nije mi to normalno. Ja sam pokušala da promijenim to i budemo zajedno uvijek, on nije to želio, nije bio spreman. Možda je tako i najbolje, da svako ode na svoju stranu. Nemam potrebu da nekoga vrijeđam, ostali smo u normalnim odnosu. Upoznala sam mu tatu i brata i zaista su divni ljudi – rekla je Maja, pa se osvrnula na priče da je trudna.

– Ne to zaista nema veze sa mozgom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS