calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

Maja Marinković osula paljbu po Janjušu: “Vjerujem Asminu”

Objavio: RHT
29/01/2024 1:40 PM

Maja Marinković odlučila je javno da iskaže svoj stav o Marku Janjuševiću Janjušu i njegovom naprasnom branjenju Aneli Ahmić.

foto: youtube/printscreen

– Nemam problem sa Janjušem, nastao je zbog toga jer brani Aneli, a tako je branio i mene tokom našeg odnosa. Aneli očekuje da je ne komentarišem. Imam pravo da vjerujem kome hoću. Vjerujem Asminu, jer je on poznaje bolje nego svi mi. Živio je sa njom, sigurno je i dobro zna. Janjuš ne može da shvati da ja imam pravo da komentarišem nju, a on odmah okreće na to da bih ja bila sa njim i da sam sujetna – istakla je Maja, a onda objasnila zbog čega je došlo do svađre između Janjuša i nje, s obzirom na to da je prije dve nedjelje plakala sa njim kada se vratio poslije sahrane brata.

Foto: Printscreen Youtube

– Nisam mislila da je žrtva u smislu onoga šta mu se desilo, već na račun odnosa sa Aneli. Baš me briga šta će on da misli, jer ni on o meni nije mislio kad me je ostavio trudnu i ispao monstun. Ja sam ispala čovjek prema njemu za razliku od Aneli, koja gleda samo svoje du*e. Aneli je jedna obična sponzoruša. Ona ima dijete, mora da pazi kako se ponaša. Ona je i sama rekla da je prvo veče zatrudnila sa njim, a ja sam samo rekla da mi nije normalno da joj neko tek tako napravi dijete. Aneli i Janjuš se ponašaju kao pobjesnili tinejdžeri. Poročni su oboje. Razlikuju se po tome što on nju voli, a ona njega ne – kazala je Maja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS