calendar

Petak 5. Jul, 2023

Zategnuta kao praćka! Maja Marinković ne može da obuzda bujne grudi u minijaturnom bikiniju! Na ovome joj svi zavide!

Objavio: RHT
08/06/2024 5:00 PM

Maja Marinković ne može da obuzda bujne grudi

Maja Marinković je poznata po izvajanom tijelu, a pogotovo poslije operacije zadnjice. Mnogi učesnici gubili su dah na Majinu liniju, a sada je ovom kombinacijem ciklama kupaćeg koji ističe njene atribute riješila da baci sve u trans.

Maja Marinković ne može da obuzda bujne grudi

Naime, Maje je iskoristila lijepo vrijeme i opustila se pored bazena, izazivajući pažnju svojim minijaturnim bikijem i oblinama. Ona je vješto mijenjala poze i pozirala, govorivši fanovima da uslikaju njeno zgodno tijelo za društvene mreže.

Ono što su svi primijetili jeste njena zadnjica ali i njeno međunožje koje je izazvalo mnogo pažnje. Samo neki od komentara na mrežamu su: “Bravo zgodna djevojko”, “Zavidim na ovakvom tijelu i oblinama”. “Kraljice do pobjede”, i mnogi drugi.

Da li će Stanislav poslije ovog prizora ipak ostati ili pogaziti svoju riječ, ispratićemo. Stanislav je u više navrtata pokušao da ostvari komunikaciju sa Marinkvićevom ali ona nije obraćala pažnju na njega.

Čitajte i UGRADIĆEMO ŠAMPONJERU NA “IMANJE” U SLUČAJU DA ON BUDE GOST: Saša Mirković nasmijao javnost, a evo ko bi mogao da se nađe u rijalitiju!

Sedmog septembra na Hype televiziji kreće premijera rijaliti programa “Imanje”, obećavajući iskustvo koje će oboriti sve dosadašnje standarde.

Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i Hype televizije, ne samo da je najavio ovaj spektakl već je i svojom duhovitošću nasmijao publiku i javnost.

Referišući se na nedavni događaj kada je jedan jutjuber naučio Ž.M. kako da opere kosu, Mirković je najavio da će se pobrinuti da na “Imanju” postoji šamponjera u slučaju da on bude gost.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/informer.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS