calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA Mjesecima krila trudnoću: “Samo plačem” Novak saznao rivale na Olimpijskim igrama: Moguć duel Đokovića i Nadala u drugom kolu! PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA (FOTO) Pedofil iz Kotor Varoši dobio samo dvije godine zatvora: Pokušao obljubiti djevojčicu (12) Oglasio se Lepi Mića: Asminu poručio ovo “TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO LIJEPE VIJESTI! Evo kada i gdje će se održati spektakularna premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana: Bena Afleka nema U SUSRET 30. SFF-u: U konkurenciji za nagrade “Srce Sarajeva” 54 filma ŠOK POTEZ ANĐELE VEŠTICE! Kupila tonu hrane koju nije mogla da spakuje u auto! Prolaznici se krstili od prizora (FOTO) “Banjalučko ljeto” donosi mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije Filip Car odmjerava snagu na VAŠARSKOJ “KRUŠKI”! ŠALJE PORUKU Kristijanu kako će proći i ON!? Haos se nastavlja STANISLAVU SE SVIĐA ALEKS: Procurile kompromitujuće informacije Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona! KOŠEVSKA FUDBALSKA GROZNICA Iz FK Sarajevo otkrili koliko je ulaznica “planulo” za večerašnju utakmicu protiv Spartaka

“Maja Marinković je moja nova snaha!” EKSKLUZIVNO! Dejan RASKRINKAO svog brata Davida i Maju?! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/07/2024 11:15 PM

Maja Marinković je moja nova snaha!

Dejan Dragojević već godinama važi za jednu od najinteresantnijih ličnosti na javnoj sceni.

Nakon što je stekao ogromnu popularnost učešćem u nekoliko rijaliti programa, Dejan sada radi kao voditelj.

Foto: Hypetv

Njegova emisija „D-Cast“ na HYPE televiziji ostvaruje zavidne rezultate i ogromnu gledanost.

Dragojević je riješio da se udalji od rijaliti tema, ali je pristao da u ekskluzivnom intervjuu za HYPE televiziju progovori o svim rijaliti aktuelnostima.

Na samom početku razgovora nam je otkrio kako se uklopio u naš kolektiv i koliko je zadovoljan što je dio naše televizije.

Foto: Hypetv

Zatim smo se dotakli i predstojećeg, spektakularnog rijalitija „Imanje“. Dejan je oduševljen kako idu pripreme za ovaj šou, a priznao nam je i da je jako ponosan što je dio ovog projekta.

Maja Marinković je moja nova snaha!

Nedavno je na jednom događaju njegov rođeni brat David „zatečen“ u drušvu Maje Marinković. Morali smo da upitamo Dejana da li je Maja njegova nova snaha?

Deki je otkrio da je David nedavno raskinuo sa djevojkom, te da je sada singl. Izjavio je i da ima jako pozitivno mišljenje o Maji, te da mu ne bi smetalo da mu Maja bude snaha!

Maja Marinković je moja nova snajka!
Foto: Hypetv

Upitali smo ga i da li bi njegova porodica prihvatila Maju, a Dejan kaže da bi rado organizovao porodično druženje na kojem bi on bio zadužen za roštilj.

Dotakli smo se i njegovih bivših ljubavi iz rijalitija, Dalile Dragojević i Aleksandre Nikolić.

Takođe je prokomentarisao i Anitu Stanojlović, Ša, Mionu, Ivana i Jelenu Marinković, kao i mnoge druge rijaliti učesnike.

Foto: Hypetv

Nešto potpuno novo na našim prostorima

Predstojeći rijaliti HYPE televizije „Imanje“ donosi potpuno novu vrstu zabave koja je prikladna za sve uzraste. Za razliku od drugih rijalitija koji često naglašavaju konflikte i nasilje, ovaj program biće fokusiran na porodične vrijednosti, rad na selu i uzbudljive učesnike.

Foto: Hypetv

Ukupno 12 muškaraca i 18 žena će se suočiti sa izazovima ovakvog načina života dok se budu borili za svoje mjesto na „Imanju“.

Cijeli ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS