calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO)

MAJA MARINKOVIĆ I MARKO PRVI PUT PROGOVORILI O SVOM ODNOSU: Priznali da li ima VARNICA između njih!

Objavio: RHT
21/09/2022 8:45 PM

Starleta Maja Marinković i bivši dečko Stanije Dobrojević u poslednje vreme sve su prisniji.

Foto: Youtube/Printscreen

Oni su sada prvi put progovorili o svom odnosu u rijalitiju.

-Nama je super, družimo se u izolaciji, samo su nam pčele veliki problem… Pčelica Maja – rekla je Maja.

-Iskren da budem, Maja i ja smo jako dobri drugari. Šta znam? Prijamo jedan drugome. Stvarno smo drugovi – rekao je Marko.

-Više vremena provodiš sa Majom, da li je to što ste potrčci ili su to Milica, Ana i Anita pale u zaborav – pitao je Miljan.

-Ana mi je drugarica i ne bih voleo da je izgubim kao prijatelja. A Anita, šta znam, tu sam mnogo puta već pričao. Milica, ne znam, i ona se distancirala od mene.

-Je l’ Maja bila prva i jedina opcija, pa da si hteo da se malo prošetaš – pitao je Ša.

-Evo mogu ja da kažem malo. Naš odnos tumače pogrešno, ali mi smo stvarno drugari. Mi smo to nazvali kokošinjac, to zvuči odvratno i ružno, ali to zaista jeste tako. Što se mene tiče, ja sam mu stvarno drugarica – rekla je Maja.

Na početku mi je mi kaže Miljan, njih tri, Maja je Maja i kaže postoji i četvrta osoba. Znaš da sam isto video – rekao je reper.

Nećemo o tome sada – rekao je Miljan.

Ja sam rekla, sećate se kad sam dobila pitanje da se odlučim između Emila, Uroša ili Marka. Ja zeleno svetlo nisam dala nikome u tom emotivnom smislu. To što se ja nasmejem, zagrlim, poljubim u obraz, ne znači da imam emocije. Svašta nešto sam proživela letos. Znam da ljudi mene jedva iščekuju u nekoj emotivnoj vezi – rekla je Maja.

Izaberi između Cice, Jakija i Cakija – rekao je Miljan.

Cica. Ja mnogo volim i poštujem mog Čorbu i njegovu porodicu – rekla je Maja.

Mnogo priča je bilo vezano za Emila, da gaji neke emocije. Ti nisi davala povoda i odmah si se isključila iz te priče. Da li si ga isključila iz te drugarske priče – rekao je Ša.

Nisam iz drugarske. Meni ne bi bio problem da sam ja zagrizla ako je nešto pravo, gotivim ga kao druga, podseća i na Jakija – rekla je Maja.

Da li bi mogla sebe da vidiš pored Marka – pitao je Miljan.

Marko je lep i zgodan, to ne može niko da mu ospori, ali smo mi stvarno drugari – rekla je Marinkovićeva.

Sećaš se da je u “Zadruzi 2” bilo očijukanje, čak smo mi krili da ste se muvakali – rekao je Ša.

Jesmo. Nema potrebe da neko potencira neke stvari, ja sam iskrena. Volimo da se družimo i ova relacija nam je top – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS