calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

Maja Marinković grca u suzama: Pitala sam ga samo da li će da me pošalje u izolaciju?

Objavio: RHT
02/06/2024 11:30 AM

Maja Marinković grca u suzama

Maja nije mogla da vjeruje šta je Stanislav uradio, te se potpuno slomila u dvorištu

Foto: Printscreen

Nakon sukoba sa Stanislavom Krofakom, Maja Marinković se potpuno slomila u dvorištu “Bele kuće”.

Maja Marinković grca u suzama

Starleta i MMA borac su prije nekoliko dana prekinuli svoju kratkotrajnu vezu. No, Maja je ponovo otišla kod svog bivšeg dečka s nadom da će razgovarati i riješiti nesuglasice, ali Krofak je pobjesneo i izbacio je iz paba.

Nije mogla da vjeruje šta je Stanislav uradio, te se potpuno slomila u dvorištu.

Glasno je jecala i plakala krokodilskim suzama. Lepi Mića joj je prišao i pokušao da je smiri, ali nije uspio.

– Smiri se, od plakanja nema ništa – rekao je Mića.

– Mićo, ja sam sad otišla i pitala sam ga da li će da me pošalje večeras u izolaciju, on je rekao da neće – dodala je Maja.

Iako je Maja očekivala da će joj Mića pomoći da riješi probleme, on je imao preče obaveze, pa je ostavio uplakanu na pragu “Bele kuće”.

MOLI I PREKLINJE STANISLAVA ZA INTIMNE ODNOSE!

Pročitajte i: MOLI I PREKLINJE STANISLAVA ZA INTIMNE ODNOSE! Maja Marinković PONOVO DOTAKLA DNA, raskrinkana šta će se desiti poslije rijalitija!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Maja Marinković su zauvijek stavili tačku na svoju romansu, nakon Majine drame, preko koje Stanislav ne želi da pređe. Krofak je, kako je sinoć priznao u emisiji “Pitanja novinara” shvatio da Maja nije žena za kuću, baš kao ni njegova bivša djevojka, Miona Jovanović, koja ga je prevarila u rijalitiju.

Nakon njegovog izlaganja, riječ je dobila i Maja, koja je odlučila da se povuče iz ove priče, jer je donijela zaključak da je samo iskorišćena, ali da joj ipak najveći problem jeste bila zabrana se*sualnih odnosa:

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS