calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

MAJA MARINKOVIĆ DIREKTNO U IVANOVU NAJSLABIJU TAČKU!: ,,Loša je osobina kada ne vodiš računa o nečemu što si napravio”

Objavio: RHT
08/10/2022 7:45 PM

Starleta Maja Marinković napala je svog cimera u toku izbora za najsamoživiju osobu u rijalitiju.

Foto: Instagram/Printscreen

Maja je “osula paljbu” po Ivanu Marinkoviću i pritom pomenula njegovu najbolniju tačku.

– Što se tiče ove teme, to je najgora osobina po mom mišljenju koju čovek može da poseduje. Čovek koji samo misli o sebi, a ne o drugim ljudima. To su mi gluposti da navodim ove ljude nove i ostalo. Ja bih navela Ivana Marinkovića, jer ako si samoživ u odnosu na svoje oko sebe, onda si takav prema drugim ljudima. Ako idemo po klopi i ostalo, možemo i za to da kažemo. Mislim da je Ivan samoživ kada pozdravi svog psa, a ne svoje dete – rekla je Maja.

– Molim vas da mi ne pominjete dete – rekao je Ivan.

– Ja ga ne vređam, ali je to tema ovde u ‘Zadruzi’ – odbrusila je Maja.

– Ovde je tema samoživost, ona se osvrnula na sve – ubacila se Jelena.

– Ti na svoju baku nisi gledala, a ne nešto drugo – rekao je Ivan.

– Za ovo možeš tužbu da dobiješ – zapretila je Jelena.

– Neću da ulazim u lične sukobe drugih zadrugara, ali ničije dete ne vređam. Mislim da je loša osobina ako ne vodiš računa o nečemu što si napravio, a da ne pozdraviš dete i ostalo, a pozdraviš psa – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS