calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU NAKON SAHRANE BORE ČORBE! POTPUNO UNIŠTENA MIONA JOVANOVIĆ! Pukla bruka, Ša u transu! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima najviše voli kljukušu! Elmedin napravo jelo koje se jede na kraljevskom dvoru (VIDEO) “Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU! Poznat identitet: Policija traga za migrantom koji je sinoć ubio Sirijca u Bihaću Preminula olimpijka koju je partner polio benzinom i zapalio POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je vidjela ovaj prizor, jedva je ostala na nogama Selena Gomez se upisala na listu milijardera: Evo od čega je najviše inkasirala, a nije ni muzika ni gluma NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ! Direktor i vlasnik produkcijske kuće i televizije HYPE slavi rođendan ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima kroz smijeh, mudro, bockala Elmedina: Nisam slijepa! Jana je podržava, ali… (VIDEO) Goga trpi bolove nakon nesreće: Ostao mi je urezan hladan pogled vozača koji me je udario Borina žena na KOMEMORACIJI! Riječi UTJEHE samo stižu, HYPE TV na licu mjesta (FOTO) “Što bi REKAO Bora ‘Je*iga, NE IZDRŽAH!’” Govor Miroslava Ilića na KOMEMORACIJI BORE ČORBE! (VIDEO) Dino Memić za Hype: Otkrio o čemu mašta još od djetinjstva “JELENA JESTE TUKLA IVANA MARINKOVIĆA, IMALA JE RAZLOG” Kiki Star otkrila detalje VAN KAMERA Komemoracija BORI ĐORĐEVIĆU! Mnogo FANOVA i kolega, a tu je i Miroslav Ilić (FOTO/VIDEO)

MAJA ISKORIŠTENA I BRUTALNO PONIŽENA! Bačena kao krpa, Krofak je UNIŠTIO, Marinkovićeva se PLAŠI DA JE NIKO NEĆE HTJETI

Objavio: RHT
02/06/2024 6:00 PM

Maja iskorištena i ponižena

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Tokom sinoćnje emisije “Nominacije” učesnici su imali obavezu da biraju između dva velika favorita, Maje Marinković i Anđela Rankovića.

Ukućani su redom komentarisali i govorili im u lice svoje mišljenje, a na red je došla Miona Jovanović, Majina nekadašnja prijateljica, a sada ljuta suparnica. Miona je bila poprilično surova, pa je Maji sasula u lice najbrutalniju istinu i poručila da muškarcima samo krpa, koju iskoriste i bace.

-Anđelo je fin, dobar i kulturan. O njemu sve najljepše. O Maji sve najgore. Poznata je po tome što je razvodila muževe od žena. Iskoriste te kao krpu, pa te šutnu. Nju šaljem, Anđela ostavljam – kazala je Miona.

Maja iskorištena i ponižena

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Miona je moj fan, molila me je da se slikamo u jednom kafiću kad smo se sreće. Ona mi morališe, a zapravo je i ona ljubavnica. Ima energiju grobljanske pjevačice, žao mi je što je Stanislav rekao da si ko krava u krevetu – kazala je Maja.

– Maja je jedna jako zla, pokvarena i sujetna osoba. Pokazala je u par navrata da je loš čovjek. Otela je muža Aleksandri Subotić. Nije se polazala kao dobar čovjek. Ni u partnerskim odnosima nije dobra. Svakog partnera je uništila. Ona je i jedna veliki cinkara, sve svoje partnere je cinkarila. Stanija joj je nekakva drugarica, a bila je sa njenim bivšim Markom Markovićem. Maja ne mari ni za žene, jer spava sa oženjenim ljudima – rekao je Uroš.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS