calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Neočekivana situacija u Dalmaciji: Reporterku RTL-a kanader zalio vodom Kseniju Knežević svi znate, a evo kako izgleda njena mlađa sestra BOMBA U PARIZU?! ZATVOREN STADION USRED OLIMPIJSKIH IGARA! Đina i Kan Džinović oduševili javnost fotografijom iz djetinjstva EVO KOJE JE IME KATARINA ŽIVKOVIĆ DALA SINU! Pjevačica odabrala veoma moćno ime za nasljednika, ima jaku simboliku! OVO JE PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ! Više ništa ne može da se sakrije, svi u šoku zbog njenog izgleda! (FOTO) “ŽIV SAM, ZDRAV SAM!” Oglasio se Aca Lukas: TURNEJA SE NASTAVLJA: “Vidimo se u Jelahu!” Izvore i rijeke decenijama zagađujemo: BiH prijeti nestašica pitke vode Šuma je mjesto za urnebes: Sultan Elmedin otkrio sve o “dolasku prijateljice” Stan u kojem je ubijena Ksenija Pajčin više nije prazan! Komšija otkrio detalje: “Bile su priče neke, duhovi i to pa su ljudi bježali” SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCJENAMA ispričala prijateljima u povjerenju? Vječiti neženja Leonardo Dikaprio prekršio vlastito pravilo? Tamara zaradila MILIONE od NAGIH FOTOGAFIJA?! Mama mi je VELIKA PODRŠKA!” (VIDEO) Ususret 30. Sarajevo Film Festivalu: Podignuto najveće filmsko platno u regiji ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala

MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU: Evo kako je pao Krofak (FOTO)

Objavio: RHT
02/08/2024 11:20 AM

MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU

Rijaliti par i poslije “konačnog” raskida uspio da izgladi odnos

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU

Ljubavni par iz posljednjeg rijalitija Maja Marinković Stanislav Krofak ozvaničio je svoju vezu i napolju.

Naime, njih dvoje su započeli svoju burnu romansu tokom boravka u “Beloj kući”. A po izlasku iz rijalitija neko vrijeme bili na čekanju. No, Pantera je nedavno rekao da ipak neće biti zajedno, ali su izgladili odnos i na sva zvona objavili da je palo pomirenje. 

Maja, koja svo vrijeme nije ni željela da stavi tačku na odnos sa Krofakom, već je na sve načine pokušavala da ga pridobije, konačno je dočekala da je pred svijetom drži za rukom. I prizna da mu je djevojka i van rijalitija.

Printskrin: Instagram

Sudeći po storiju koji je Marinkovićeva okačila na svoj Instagram profil, uspjela je da izgura svoje i da postane Stanislavova zvanična djevojka. To je i on potvrdio tako što je i na svom profilu podijelio njenu objavu.

Na slici koju je Maja objavil su njih dvoje u svečanom izdanju sa velike žurke ”Elite” na kojoj je pao i sočan poljubac, a posebno je interesantan opis koji je Maja stavila uz fotografiju:

– Bekamovi su male bebe za nas!

Oporavak od op

Inače, iako se Krofak svo vrijeme postavljao kao da ga Maja ne zanima, po svemu sudeći, njih dvoje su svo vrijeme tajno bili u kontaktu. Tome u prilog govori i to što je u javnost procurila informacija da je Stanislava čak i operisao Majin hirurg. 

On se trenutno oporavlja od operacije, a mnogi vjeruju da ga upravo Marinković njeguje.

Na kraju se i u ovom slučaju ispostavilo tačno ono što za nju važi od ranije: “Maja šta zamisli, to će se i ostvariti, a ako želi da izgladi odnos sa Stanislavom, tako će i biti!”

Pročitajte i: (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS