calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAKI PROGVORIO O FILIPU I STANISLAVU! Otkrio šta misli o tome što se Maja čula sa Carem, ovo su svi čekali! UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača Jako nevrijeme izazvalo haos u Bihaću Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘Ljubavnicu sam golu izbacila napolje’ HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BIJES JAVNOSTI?! Uputili apel: Oglasilo se crnogorsko ministarstvo zbog Desingericinog nastupa TOTALNI FIJASKO! Pjevačima masovno otkazuju nastupe na moru! Samo jedno estradno ime DOMINIRA nastupima MILAN TAROT IZVEO RITUAL ZA PARE, SREĆU I USPJEH! Nasred studija URLAO, a zbog ovog pokreta se MREŽE USIJALE! Sale Lux u D Cast-u o ZLOČINU KOJI JE POČINIO: “Odjednom čovjek pada, upada murija…” EKSKLUZIVNO! Tea Tairović UHVAĆENA SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Evo šta rade kada KAMERE NE SNIMAJU Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ANELI?! Njegova objava zbunila sve, šta mu ovo, sada, znači?! (FOTO) “SIGURAN SAM DA ANITA VOLI ŽENE!” Filip Car otkrio da je Stanojlovićka HTJELA DA SE UBIJE? OVAKO JE IZGLEDALA ALIS ADAKTAR PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Majka Adama Adaktara totalno neprepoznatljiva! (FOTO) Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice RAT MAJE I CARA! Prijetnje lede krv u žilama, nastao haos! (FOTO)

MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO?! Uhvaćeni na društvenim mrežama

Objavio: RHT
22/07/2024 11:45 AM

MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO?!

Na društvenim mrežama pojavila se šokantna informacija da su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ponovo u kontaktu.

Foto: M.P./ATAImages

Rijaliti je završen 13. jula, a takmičari su počeli da prave spletke tek kada su izašli napolje. Naime, jedna od misterija koja se pojavila na društvenim mrežama je ponovni odnos Maje i njenog bivšeg dečka Janjuša.

MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO?!

Poznato je da je Maja jako vezana za svog psa Lea, a da je Janjušev kućni ljubimac Vesna iz rijalitija završila kod nje po izlasku. Sada su društvene mreže preplavljene urnebesnom fotografijom na kojoj se vide Leo i Vesna, a ispod stoji opis da su se čuli telefonskim pozivom. 

Maja Marinković objavila sliku Lea i Vesne na Instagramu

Jasno je da je u pitanju samo internet šala, ali poznato je da su Maja i Janjuš bili u vrlo turbulentnom odnosu tokom prethodnih godina. Kao i da se sumnjalo da će se pomiriti po izlasku iz rijalitija, te su mnogi posumnjali da je ovo samo način da stupe u kontakt. 

Podsjetimo, Maja u emisiji ,,Narod pita” odgovoroila je na pitanje jedne gledateljke, koja je željela prokomentarisati njen odnos sa Janjušem. Maja je tada istakla da smatra da odnos sa Janjušem nije bio ljubavni, već da je on za nju totalni promašaj. 

– Janjuš i ja smo sve bili samo ne ljubav, to je bio čist promašaj. Filip je ispao veći čovjek prema meni nego Janjuš i ja nemam potrebu da kažem ružnu riječ za njega. – rekla je Maja.

Između prijateljstva i ljubavi

– To je nešto između prijateljstva i ljubavi. Ne treba nigdje žuriti, negdje smo se sporazumno dogovorili da sačekamo još neko vrijeme. S obzirom na to da je sve u najboljem redu, da je naš odnos fenomenalan u spoljnom svijetu. Naravno da smo imali pritisak unutra i komentare određenih rijaliti učesnika. A napolju je sve super tako da vjerujem da ide ka boljem. – rekla je Maja o odnosu sa Stanislavom. 

Pročitajte i: JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju!

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS