calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO) Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate

MAJA GA JE ODMAH ZVALA NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA Povezivali su ih prošle godine! OTKRIO SVE DETALJE

Objavio: RHT
17/07/2024 2:30 PM

MAJA GA JE ODMAH ZVALA

Bivši zadrugar otkrio da ga je Maja kontaktirala po izlasku iz rijalitija

Foto: M.P./ATAImages

Maja Marinković osvojila je četvrto mjesto u rijalitiju. Nakon finala starleta je nastavila svoj odnos sa Stanislavom Krofakom, s kojim je bila neko vrijeme tokom takmičarske sezone. 

MAJA GA JE ODMAH ZVALA

Ipak, bivši zadrugar Edis Fetić, sa kojim su je povezivali prošlog ljeta, otkrio je da mu se Maja javila po izlasku iz rijalitija.

– Nisam ni na jednoj bio, sad sam došao s puta i nije mi svejedno. Ne bude se emocije… Mensur, Janjuš, to su neki ljudi s kojima sam ja bio tamo. Maja mi se javila, naravno, mi smo super – rekao je bivši zadrugar za “Pink”.  

Edis Fetić nedavno je u jednoj emisiji otkrio šta misli o Majinom odnosu sa Stanislavom. 

– Mislim da on (Stanislav – op. a.) nije Majin tip, previše je miran za nju. Znam je dugo, mislim da je trebalo da ostane sama do kraja, ali ona voli da bude u toj priči. Tako da je to Maja. Ona je skontala da će biti glavna priča i to mora biti Maja. Ako on bude okej prema njoj, biće i ona prema njemu, što vodi ka raskidu, jer nju to ne radi… Jedna je priča kad si unutra, jedna je kad si spolja. Odavde su mi svi foliranti, jedini iskren je Ša, tu u cijeloj toj priči. Mi ga osuđujemo zbog plakanja i kukanja, što je idiotski, pa nisi u vrtiću – rekao je on u emisiji “Pitam za druga”.

Koliko sati je dovoljno da se odmorite i opustite

Pročitajte i: Koliko sati je dovoljno da se odmorite i opustite? ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI


Gotovo da nema osobe koja se ne žali na manjak slobodnog vremena.

ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI / Foto: Facebook
ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI / Foto: Facebook

Mnogima nedostaju trenuci koje bi rado proveli uz dobru knjigu, s prijateljima na kafi, na treningu ili pak pored rijeke u potpunoj tišini gdje niko neće remetiti njihove misli.

Ali, stručnjaci kažu da previše slobodnog vremena nikog neće učiniti sretnijim. Kao i da je dovoljno da imamo dva do pet sati dnevno za sebe. Više ili manje od toga smanjuje osjećaj sreće i povećava nezadovoljstvo.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS