calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Predvidjela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” SARA TKD “Prijetili su mi smrću! Ne selim se za Dubai!” Fran Kosmat o AFERI sa Elektrom Elite i Riki Martinom! “Nude mi svašta, ne prodajem se JEFTINO!” Uvijek prisutna magija: Ovako se Toše Proeski vinuo u visine Bijeli mag otkriva ko baca crnu magiju u rijalitiju i koga čeka veliki problem! Fatima tepa papagaju, Elmedin ljubomoran! Ja ovo od tebe nisam doživio! Razvodi se Tina Ivanović?! Krah braka nakon godina ljubavi?! Što nas želite rastaviti, koji je vaš problem? Marija je predobra i nikad nije pomenula Saleta? Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO) Najmudrije žene su rođene u ova četiri horoskopska znaka TRAGEDIJA Detalji smrti mlade Sarajke Džejle Drapić (16): Stomatolog od porodice tražio “da mu ne udaraju na egzistenciju” Bivša prva dama Francuske u donjem vešu bacila sve u trans: Žao mi je što mi muž nije ovdje PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MATEJE MATIJEVIĆA: Progovorila o njenovom STANJU nakon napuštanja rijalitija! Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku, društvene mreže se usijale!

“Zmajevi” dobro počeli, pa stali: Mađarska nosi puni plijen iz Zenice

Objavio: RHT
14/10/2024 11:00 PM

Mađarska nosi puni plijen iz Zenice

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine izgubila je u Zenici od selekcije Mađarske u 4. kolu Lige nacija rezultatom 0:2.

Mađarska nosi puni plijen iz Zenice/Foto: avaz.ba

Bio je ovo ključni meč “Zmajeva“ za opstanak u elitnoj diviziji jer im do kraja preostaju dueli protiv Njemačke (Frajburg) i Nizozemske narednog mjeseca.

Naš tim je dobro otvorio utakmicu, odmah zaprijetio preko Jusufa Gazibegovića, poslije odlične akcije u šansi je bio i Benjamin Tahirović u 14. minuti, ali nakon uvodnih 15-ak minuta bh. selekcije, Mađari su preuzeli inicijativu.

Vasilj je bio na visini zadatka, a onda su Mađari u 39. izigrali našu odbranu, a kapiten Dominik Soboslaj je pogodio za 0:1.

Isti igrač je početkom drugog poluvremena iskoristio penal koji je skrivio Nail Omerović. U nastavku je naša selekcija prijetila, tražila gol koji bi je vratio u život.

Prijetio je Edin Džeko, ali je raspoložen bio golman Dibuš. BiH je sada na dnu tabele s jednim bodom, dok Mađarska ima pet.

Čitajte i MILJANA NAKON ABORTUSA SPAVALA SA CIMEROM! Nakon otkrivanja istine briznula u plač!

Miljana Kulić prije nekoliko dana abortirala je dijete Lazara Čolića Zole

Sinoć je nakon “Izbacivanja” održana Mićina “Igra Istine” u kojoj je otkriveno da je kontroverzna rijaliti učesnica spavala sa cimerom nakon zahvata koji je imala.

– Imam pitanje za Miljanu, zašto si skrhana i da li te je neko razočarao – pitao je Ivan Marinković.

– Ti, jer sam otišla u hotel. Spavali smo 15 minuta, a on me je pitao odakle ja tu. Zagrlila sam ga, ustao je i pitao me to – odgovorila je Miljana, a potom je Mića postavio pitanje Škatariću.

– Najo, šta ti se sviđa kod Miljane, a šta ne – upitao je Lepi Mića.

– Rekao sam da je lijepa djevojka, ali mi se ne sviđa njeno ponašanje, psovanje… Mi smo se već poljubili u usta. – priznao je Najo, nakon čega su krenule ovacije, jer takmičari nisu znali da se to desilo.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS