calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP JA SAM ŽENA SA MUŠKIM SPOLNIM ORGANOM I TOLIKO SAM NESRETNA! Tražim se na ovom svijetu! ISPOVIJEST Nikoline Kovačević “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star poslije medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspio ono što mnogi nisu NORA I JA SMO GOTOVE! Aneli u strahu zbog kćerke, pomenula i Asmina “Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO! Ovi horoskopski znakovi više vole život na selu nego u gradu “OTAC JE MRZIO MOJU MAJKU!” Pjevačicini RODITELJI SU SE TUKLI, a on je GORIO na spomen imena žene koja mu je rodila TROJE DJECE (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Sve moje snove ostvario je Elme! POGLEDAJTE KAKO VOZI I SVAĐA SE U SAOBRAĆAJU (VIDEO) ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU?! Svi smatraju da je već pretjerala! Spolno prenosive bolesti: Razlika između HIV-a i AIDS-a EVO KO ČUVA LEĐA ANITI! Procurio privatni snimak sa proslave

LUPIO JOJ ZABRANU: Rada Manojlović otkrila da je Milan Stanković imao poseban zahtjev za nju

Objavio: RHT
05/09/2024 12:40 PM

Lupio joj zabranu

Foto: Instagram

U jednoj TV emisiji napravljena je nova igrica, a to je ‘Poštar ili sobarica’. Naime svako od gostiju je od poštara dobio pitanje, a ukoliko nije želIo da odgovori na njega onda je dobio i kazneno od sobarice.

Lupio joj zabranu

Rada Manojlović nije htjela da progovori o raskidu sa Milanom Stankovićem, jer joj je kako kaže zabranio da ga pominje.

Uroše izjavio si jednom prilikom da voliš da se zapiješ poslije svirke, podijeli sa nama jedno iskustvo – glasilo je pitanje za Uroša Živkovića.

Najveće pijanstvo

  • Moje najveće pijanstvo bilo je prije 8 godina, nisam pravio velike probleme. Bacio sam novčanik koji je letio, a moj tata je sjedio bolestan tu koji je htio da ide kući, ali mu je novčanik tačno pao u tanjir i tu je bio kraj – rekao je Uroš.

Omiljena poza u se*su? – glasilo je kazneno pitanje za Višnju Petrović pošto je na prvobitno odbila da odgovori.

  • Omiljeno mi je da mi bude lijepo – rekla je Višnja.
  • Pa šta je lijepa poza? – upitao je Desingerica.
  • Odgovoriti ću na prvo pitanje koje je bilo. Glasilo je zašto si bila sa oženjenim muškarcem, a nisam još vidjela nijedan dokaz za to. Nisam bila sa oženjenim – rekla je Višnja.
  • Rado koji je glavni razlog raskida sa Milanom Stankovićem? – glasilo je pitanje.
  • Meni je zabranjeno da pričam, rekao mi je da previše pričam o njemu i to je to – rekla je Rada, ali to nije zadovoljio Ognjena, te joj je dao kazneno pitanje.
  • Najse*si dijelovi tijela kod muškarca? – glasilo je kazneno pitanje.
  • Lijeva ruka – rekla je Rada

Pročitajte i: Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton: “Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju”

BONUS VIDEO:

Express.ba/hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS