calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR? ANITA UHVATILA ANĐELA S DRUGOM?! Svi detalji drame o kojoj se priča!? SKANDALOZNO Adi Mrgan iz BiH briljirao na Supertalentu: ŽIRI U ŠOKU (VIDEO) RASKINULI TERZA I SOFIJA! Svi detalji, guši se u suzama ne može da dođe do zraka! Milica će se šokirati Na području Jablanice nastavljeni radovi na raščišćavanju putnih komunikacija Bivša bh. reprezentativka Džonkel Džons osvojila WNBA titulu sa Njujorkom: Proglašena za MVP-a finala Sestra preminule Džejle Drapić: Pred posljednju operaciju mi je pisala, “seko, bojim se, volim vas sve, uči za mene” Zagonetna objava glumca izazvala haos: Meril Strip ima novog ljubavnog partnera? SVEČANO OTVOREN 3. MUNDIJAL PRIJATELJSTVA! Pepđonović: “Svjetski sport ova tri dana stanuje u Ulcinju i Crnoj Gori!” JUGOSLOVENSKE LEGENDE PONOVO U ISTOM STROJU “NA ‘IMANJU’ NEĆE BITI LAŽNOG HODANJA PO VODI, GDJE RONIOCI ISPOD DRŽE CIPELE” Saša Mirković otkrio “Takmičari će imati LJUDSKA PRAVA” Veliki broj sarajevskih ulica danas bez vode TAJNA AKCIJA ANELI I TERZE! Sofija će doživjeti NERVNI SLOM, mislili da ih kamere ne snimaju! Danas sunčano s jutarnjom maglom po kotlinama, temperatura do 24 stepena Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio: Ovo je rijetkost

LUNA SE KLJUKA TABLETAMA, MARKA TRIJEZNILI U PRITVORU! Drama sa Miljkovićima se nastavlja

Objavio: RHT
14/05/2024 10:59 PM

Luna se kljuka tabletama

Nakon što je suprug pobjednice “Zadruge 2” Lune Đogani, Marko Miljković napravio dramu u naselju Bežanijska kosa, gdej živi, kad je poslije svađe s komšijom završio u policijskoj stanici, pa u psihijatrijskoj ustanovi, a njegova supruga na lijekovima, gledajući pomahnitalog partnera, kog odvode službena lica.

Luna se kljuka tabletama/ Foto: printscreen

Naime, Marku je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i tom prilikom je testiranjem ustanovljeno da je bio u alkoholisanom stanju, kao i da je bio negativan na narkotike, između ostalog na marihuanu, kokain, amfetamine, barbiturate, benzodijazepine, PCP (fenciklidin), metadon i heroin.

Miljković je prvu noć proveo u policiji na triježnjenju, a njegovo zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo jer je prilikom privođenja vrijeđao, a pokušao je i da udari jednog policajca.

Narušavanje reda i mira

– Okrivljeni, pod dejstvom alkohola, prvo je narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd prijetio policijskim službenicima i vrijeđao ih, ignorišući njihove naredbe, nakon čega je pokušao da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati sutra – kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, piše Telegraf.

Zadržavanje do 48 sati može biti produženo i na više mjeseci. Radi se o potencijalnoj kazni od šest mjeseci do dvije godine zatvora. U pitanju je krivično djelo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Od tužilaštva i odluke sudije zavisi kad će bivši rijaliti učesnik biti pušten na slobodu.

Prekršaj

– Da se to nije desilo, ne bi se ni razmišljalo o zatvoru. Jer je remećenje javnog reda i mira prekršaj, nije krivično djelo. On će za to sigurno dobiti određenu novčanu kaznu. Međutim, napad na službeno lice je nešto sasvim drugo i ima razloga da bude zabrinut – govori izvor za medije.

Podsjećamo, Miljković je prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi. Nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd prijetio policijskim službenicima. Prema navodima, on je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što su komšije “bacale pomije” na njegov stan, te je kao odgovor bacio čak 30 jaja na njihovu terasu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS