calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena Robotaksiji već voze Amerikom: Pogledajte kako to izgleda (VIDEO) “ANELI JE SRAMOTA za ŽENE koje se BORE za POTOMSTVO!” Ivka Numerolog nije štedjela Ahmićevu, a evo šta misli o novom rijalitiju IMANJE! (VIDEO) “IMALA SAM TRI KARCINOMA, SLALI SU ME KOD PSIHIJATRA” Nada Obrić o borbi sa opakom bolešću, otkrila šta je uradila pred operaciju DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans! “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPJEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype! RODITELJI JE SE ODREKLI ZBOG PARTNERA: Nadica Ademov otvoreno o najbolnijem periodu u životu SLAVLJE U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pjevač se hitno oglasio i javno objavio: SLAVI SE ROĐENJE! ŽIVI KAO PODSTANAR: Ben Affleck iselio iz doma kojeg je dijelio s Jennifer Lopez

“Luna i Marko su OMAĐIJANI?!” Ekskluzivno! ŠOK tvrdnje Vladane Kali! (VIDEO)

Objavio: RHT
22/05/2024 5:20 PM

Luna i Marko su OMAĐIJANI?!

Vladana Zlatanović stekla je veliku popularnost kao učesnica rijalitija.

Ova mlada dama je pjevačica, sportistkinja, astrolog i bivša pozorišna glumica.

Foto: Hypetv/ATAImages

Nedavno je gostovala na HYPE televiziji, gdje je otvorila dušu na brojne teme.

Na početku intervjua upitali smo je zbog čega se odlučila za nadimak Vladana Kali.

Ona je izjavila da oduvijek mašta da ima Kćerkicu koju će nazvati Kali, a da je riješila da dok joj se ova želja ne ispuni sama nosi ovaj nadimak.

Foto: Hypetv

Otkrila nam je da trenutno radi na novoj pJesmi, koja će biti „kučkasta“ i drugačija od većine pjesama koje izlaze u današnje vrijeme.

Takođe nam je najavila i duet za Đoletom Kraljem, sa kojim se sprijateljila u rijalitiju.

Riješila je da Đoleta pretvori u „srpskog Azisa“, te najavila pravi bum na regionalnoj estradi.

Foto: Hypetv

Ona se takođe bavi i astrologijom, te je sa svoje profesionalne strane prokomentarisala rijaliti dešavanja.

Dotakli smo se Ša i Mione, a Vladana smatra da su oni jako loš astrološki spoj. Smatra da oni nemaju šanse za opstanak, te da će uskoro raskinuti.

Zatim smo se dotakli nedavnog skandaloznog hapšenja Marka Miljkovića.

Foto: ATAImages

Luna i Marko su OMAĐIJANI?!

Podsjetimo, Miljković je prošle nedjelje priveden nakon što je ušao u sukob sa komšijom.

Nakon boravka u pritvoru, Marko je pušten na slobodu, te se vratio u svoj porodični dom, ali ova priča ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.

Vladana je izjavila da je Marko vjerovatno poslušao savjet Milana Tarota da lomi jaja kako bi se riješio crne magije!

Foto: Hypetv


Zatim je dodala da smatra da postoji velika mogućnost da su Marko i Luna „žrtve crne magije“; te da bi on trebalo da pokuša da riješi ovaj problem na neki način.

Cijeli ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS