calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti! Majmunske boginje bliže nego ikada: Evo šta trebate znati o ovom virusu UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NASILJA! Nakon žestokog sukoba, muškarac udario ženu u glavu usred autobusa u Beogradu! OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih! “U dugovima sam! Liječio sam se od kocke!” Miki Đuričić otkriva da li se vraća u rijaliti?! “VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA, DAO LAŽNI ISKAZ!” Policija se oglasila povodom saobraćajke Tonija Bijelića, skandalozni detalji! ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži! Tarik Filipović sa bosanskog ćilima: Srce Sarajeva se osjeti na svakom koraku Fatima sve radi sama, ruke joj drhte, a Elmedin i Jana gledaju filmove i uživaju u ljubavi! ANELI I BIVŠI RIJALITI UČESNIK NAPRAVILI HAOS! Nastala drama, sve snimili! REAGOVALO OBEZBJEĐENJE Trideseti Sarajevo Film Festival je počeo! Evo ko je sve od poznatih ličnosti prošetao crvenim tepihom, a on je dobio nagradu IAKO JE DRUGA NAJBOGATIJA OSOBA NA PLANETI: I Džef Bezos je plaćao kiriju “Krstim, vjenčam i opjevam, svi kukaju, a ja pjevam”: Upucan lažni sveštenik, posvađao se sa stricem Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva tokom trajanja SFF-a Fatima pobjegla! Elmedin i Jana je traže po livadama ne znaju šta će bez nje… MRAČNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Ša nije slutio, ne može da dođe sebi, mora da drži jezik za zubima

LUKAS TREBAO DA PJEVA OLIMPIJCIMA, Đani došao NEPOZVAN! Evo kako su sportisti REAGOVALI na Trajkovića koji se OBRUKAO

Objavio: RHT
13/08/2024 12:55 PM

LUKAS TREBALO DA PJEVA OLIMPIJCIMA, Đani došao NEPOZVAN

Nije tajna da Radiši Trajkoviću u posljednje vrijeme posao slabo ide i da uvijek pokušava da se nametne medijima i publici.

Foto ATA Images

Ovoga puta Đani je to pokušao sa našim sportistima, ali oni nisu želili da on nastupa.

Naime, zlatni olimpijci Srbije su zvali Acu Lukasa koji nije mogao da prisustvuje proslavi jer je imao već dogovoren nastup u Herceg Novom.

Đani je tu priliku htio da iskoristi i da se nametne na mala vrata, ali kako saznajemo, momci iz reprezentacije Srbije to nisu dozvolili

LUKAS TREBALO DA PJEVA OLIMPIJCIMA, Đani došao NEPOZVAN

Dakle, Trajković je kao nepozvan gost morao da se zadovolji stolom u ćošku lokala jer mu je rečeno da može da ostane da večera i popije piće ali ne i da pjeva.

Međutim, Radiši to nije bilo dosta, ako se uzme u obzir njegov posljednji Insta stori.

Kako je rekao, bijesan je na ostale kolege jer nije mogao od njih da dođe do mikrofona.

“Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pjevam… A velike zvijezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pjesama!!! Otišao u 5, nisam ni otpjevao nijednu pjesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al’ ponižen“, stoji u Đanijevom storiju na Instagramu.

Pjevači u posljednje vrijeme pokušavaju na sve načine da dođu do nastupa, kao i da povrate slavu, a ovaj Đanijev potez mu zaista može poslužiti kao loš marketing.

Za razliku od Ace Lukasa, koji radi punom parom ovog ljeta i ne komentariše ostale, kod Đanija je proradila sujeta i želja da vrati stari sjaj. Trebalo bi da se Trajković ugleda na veće zvijezde od njega.

Podsjetimo, na proslavi olimpijaca pjevale su Milica Todorović, Milica Pavlović, Ina Gardijan, Nikola Rokvić i Tanja Savić i Danica Crnogorčević.

LUKAS NAPRAVIO SPEKTAKL U VELIKOJ PLANI

Aca Lukas prije nekoliko večeri imao je koncert na Festivalu Plan A u Velikoj Plani. Te večeri nastupala je još jedna prava zvijezda, Draganom Mirković. Oni su tom prilikom izveli i sada već čuveni duet pod nazivom “Sad i zauvek”. Publika je pala u trans, a fanovi su pali u trans.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS